0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Haklısın Yücel kardeş. Basit bir sürtmeden dolayı boyanan parça bu. Artık arabadan soğudum. Içimden binmek gelmiyor. Dolmuşa biniyorum bir yere gideceğim zaman o derece . Bir de servisteki usta ilkin 'bir sorun yok demez mi' götürdüğümde aracı. "Nasıl yok bu böyle olur mu " dedim, 'orjinalı gibi olmaz " diyor... Araba 10 metreden ben boyaliyım derken bir de yetkili servisin bu halleri beni iyice soğuttu. Bakalım bu kez kötü olursa teslim almamayı düşünüyorum.
Bugün aracımı teslim aldım. Bu defa ne tonk farkı ne de renkte aşırı bir canlılık var. Isin içine yetkili insanları koyup müdahele edince gerçekten güzel bir sonuç ortaya çıktı. İçime sindi diyebilirim. Demekki isteyince oluyormuş Sonuç olarak soguduğum aracıma son 1.5 yılda ilk kez gülen gözlerle bakıyorum. Buradan Toyota Onatça yetkili serviste çalışan hasar bölümü şefi Ömer Şeker beyede teşekkür ederim. Bir de siz bakın arkadaşlar olmuş mu ?
Teşekkür ederim Mahmut kardeşim. Ben de genel olarak memnunum Onatçadan. Satış bölümünde çalışanlar iyi değiller, hele bir tane çocuk var sanırsın showroomun sahibi ama servis ve hasar bölümünde daha işi bilen çalışanlar var.