0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim araç inci beyazı ama avant bronz çok hoşuma gidiyor. Aynı zamanda nereye baksam inci beyazı artık çok sıradan olmaya başladı. Sırf bu yüzden aracı değiştirmeyi düşündüm. İnci beyazı almayın ne renk alırsanız alın. Tofaş gibi oldu çok sayıda var
Şoklardayım. Corolla Beyaz İnci Beyazı Siyah ve Metalik Gri Harici rengi varmıydı. Şaka bir yana güle güle kullanın. Gerçekten ağırlı olan bir renk tercih etmişsiniz. Sokakda görenler başka model sanıp Corollamı bu diye sorarlarsa şaşırmam.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yalnız yeni renk efsane bir renk. Benden söylemesi Pişman olur musunuz? Evet
Hayırlısı artık Bi sonraki aracı o renk alırız inşallah
Hayırlısı olsun artık. Hatta hayırlı olsun diyelim
Size şunu söyleyim ben ilk önce avangart bronzdan önce kırmızı almayı düşünüyordum corolladan önceki 2 arabamda kırmızı olunca artık yeter dedim ve farklı renk alalım dedim baktım millet fazlasıyla beyaz alıyor bende beyaz veya inci beyazı alacaktım iyi ki almamışım. diyorum. siyah almayı düşünüyordum sıcakları içeriye sıcağı çok çeker diye ve solma etme şeyiyle almadım füme de almadım aslında almamamın sebebi koyu renk mavi de istemedim ve avangart bornz gördüm size tüm samimiyetimle söylüyorum. füme renk alan dostumuz da keşke bende sizin renkten alsaydım dediğini kendi kulagım ile duydum. ve etrafımızdaki çoğu insan çok güzel renk çok iyi yapmışsın diyerek söylüyorlar benim size tavsiyem alın. sahibinden.com a bakarsanız neredeyse hiç yok farklı renk olması ayrı bir hava katıyor ve insanlar dönüp bakıyor gerçektende.
Şu anki mevcut kahverengiyide andırıyor sanki biraz Mesaj Birleştirildi: Mayıs 21, 2016, 03:19:50Evet dediğiniz gibi sahibinden.com da da göremedim pek avangart bronzdan. Bronzu aldık, bakalım insallah camlara film çektirdiğimde yakışır
Film ile tadından yenmez binmeye kıyamazsınız hayırlı olsun şimdiden benim anlayamadığım yaris ve auriste cam tavan+orjinalden karartma siyah camlar var corolla da yok [emoji51] bence corolla alımını durdurmalı tüketiciler biraz akıllansın toyota çok severim ama takoz gibi arabaları satmasınlar ya tüketiciye yazık kolay alınmıyor bu arabalar hem arabaya zor para yetiştiriyor insanlar bir de 200-300 arası film çektiriyor üstüne bir de polis abiler çizip ceza yazıyor sonra ver tüketiciye orjinalden karartma bu derdi olmasın kardeşim çok mu zor corollaya bunu yapmak [emoji51] bu aralar isyandayım toyotaya yeni kasanın d4-d motorunu test edince e12 nin üstüne ne koydunuz da bu parayı istiyorsunuz 80bin nedir yav dedim kendi kendime bi navi koymuşlar onu biz de koyarız 1000tl verip, araba almak için sebep vermiyorlar kasa değişikliği dışında çok atarlıyım toyotaya bir de beni arayıp "test sürüşü yapmışsınız araç almayı düşünüyor musunuz" diyorlar "niye düşüneyim ki aynı arabanın tipini değiştirdiniz diye niye 80bin vereyim? Üstüne ne kattınız? Cam tavan yok sunroof yok, cruse control için tonla para vercem yaptırcam garanti işi belli olmayacak yürüyen aksan aynı motor aynı 1.6 dizel bile yok niye alayım?" Dedim bozuldu kadın [emoji51] neyse konuyu çok dağıtmıyım isyanımı kusacak yer arıyordum kusura bakmayın [emoji1] cidden güzel seçim hayırlı olsun [emoji4]
Bu jant 17" mi ya ne kadar güzel durmuş orjinal toyota jantımıki heyecan yaptım sabah sabah.