Gönderen Konu: Corolla Avangart Bronz Renk Değişimi  (Okunma sayısı 8617 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 11000
  • Model Yılı: '18
  • 5 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Corolla Avangart Bronz Renk Değişimi
« : Mayıs 20, 2016, 23:19:18 »
Merhabalar arkadaşlar. Bugün itibariyle uzun pazarlıklar sonucunda İstanbul Toyota Nataş Plaza ile Corolla 1.6 Advance Multidrive S model araç için anlaşmaya vardık. Aracın 26.05.2016 tarihinde fabrikadan çıkacağını ve 27.05.2016 tarihinde ise teslim edeceklerini söylediler. Sipariş verdiğim aracımın rengi Avangart Bronz. Yalnız plazada görüştüğüm satış temsilcisi fabrikanın Corolla'larda Avangart Bronz rengini ay sonu itibariyle üretimden kaldıracağını söyledi. Avangart Bronz yerine daha koyu tonda olan bi renk çıkaracaklarını iletti. (Yeni çıkacak rengin kodu "1G2" imiş) Aslında ilkten diğer rengin çıkmasını beklesem mi diye düşündüm ama dedikleri rengin aracın üzerinde nasıl duracağını kestiremediğim için vazgeçtim. İnşallah pişman olmam  :) Diyeceğim o ki Avangart Bronz renkte araç almayı düşünen arkadaşlar varsa bu ay son, hazirandan itibaren Avangart Bronzu rafa kaldırıyorlar.
Toyota Corolla 1.6 Sol - Sedan (2004)
Toyota Corolla 1.4 D-4D Terra - Sedan (2007)
Toyota Corolla 1.6 Advance Multidrive S (2016)
Toyota Corolla 1.6 Touch (2018)

Toyota Club Türkiye

« : Mayıs 20, 2016, 23:19:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '13
  • 7 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla Avangart Bronz Renk Değişimi
« Yanıtla #1 : Mayıs 20, 2016, 23:24:00 »
Avangart bronz çok elit ve beğenilen bir renk. Neden kaldırılıyor acaba?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2013 Auris Premium Multidrive S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 23000
  • Model Yılı: '20
  • 39 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 20, 2016, 23:24:31 »
Kırmızıda daha önce kalkmıştı. Servis elemanlarına sordum neden kalktı diye; servisteki eleman boya tonunu tutturmada çok sıkıntı yaşanıyormuş dedi. Acaba avant bronz renktede aynı sıkıntı mı var
TODAY TOMORROW TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 5 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 20, 2016, 23:30:22 »
Bende ilkten acaba şikayet alıyolarda o sebepten dolayı mı kaldırıyolar dedim ama oradaki görevli arkadaşa sorduğumda konu hakkında bize bir bilgi gelmedi, şimdiye kadarda avangart bronzla ilgili hiç şikayet almadık dedi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 23000
  • Model Yılı: '20
  • 39 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 20, 2016, 23:36:20 »
Benim araç inci beyazı ama avant bronz çok hoşuma gidiyor. Aynı zamanda nereye baksam inci beyazı artık çok sıradan olmaya başladı. Sırf bu yüzden aracı değiştirmeyi düşündüm.  :)
İnci beyazı almayın ne renk alırsanız alın. Tofaş gibi oldu çok sayıda var :)
TODAY TOMORROW TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 5 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 20, 2016, 23:41:54 »
Benim araç inci beyazı ama avant bronz çok hoşuma gidiyor. Aynı zamanda nereye baksam inci beyazı artık çok sıradan olmaya başladı. Sırf bu yüzden aracı değiştirmeyi düşündüm.  :)
İnci beyazı almayın ne renk alırsanız alın. Tofaş gibi oldu çok sayıda var :)

Valla hocam ne yalan söyleyeyim bende ilkten inci beyazı almayı düşünüyodum, ama sırf senin dediğin o sebepten ötürü avangart bronzda karar kıldım  :) Gerçekten piyasada bir hayli var inci beyazı. Aslında Auris için üretilen renklerden denim mavisi ile granit griyide baya beğeniyorum. Keşke Corolla içinde üretilse.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mayıs 20, 2016, 23:45:38 »
Şoklardayım. Corolla Beyaz İnci Beyazı Siyah ve Metalik Gri Harici rengi varmıydı. Şaka bir yana güle güle kullanın. Gerçekten ağırlı olan bir renk tercih etmişsiniz. Sokakda görenler başka model sanıp Corollamı bu diye sorarlarsa şaşırmam.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 5 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mayıs 20, 2016, 23:55:16 »
Şoklardayım. Corolla Beyaz İnci Beyazı Siyah ve Metalik Gri Harici rengi varmıydı. Şaka bir yana güle güle kullanın. Gerçekten ağırlı olan bir renk tercih etmişsiniz. Sokakda görenler başka model sanıp Corollamı bu diye sorarlarsa şaşırmam.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkürler hocam  :)  Baya uzun bi zaman sürdü renk kararı vermek, işte sonunda bu rengi aldık.

Bu arada araç alırken fiyat konusunda plazaları zorlayabildiğiniz kadar zorlayın arkadaşlar. Gerekirse kalsın almıyorum diyip masadan kalkın. İlkten bu fiyatın aşağısında kesinlikle veremeyiz falan diyolar ama sonradan iş değişiyo. Bu aracı alırken onu anladım ben.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kilometre: 99000
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mayıs 20, 2016, 23:55:18 »
Yalnız yeni renk efsane bir renk. Benden söylemesi :)
Pişman olur musunuz? Evet :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 5 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mayıs 20, 2016, 23:56:40 »
Yalnız yeni renk efsane bir renk. Benden söylemesi :)
Pişman olur musunuz? Evet :)

Hayırlısı artık  :)  Bi sonraki aracı o renk alırız inşallah  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Mayıs 21, 2016, 00:08:13 »
Hayırlısı artık  :)  Bi sonraki aracı o renk alırız inşallah  :)

Hayırlısı olsun artık. Hatta hayırlı olsun diyelim :)

youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
    • XenForo Destek Forumu
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '21
  • 763 kere teşekkür etti
  • 799 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mayıs 21, 2016, 00:12:10 »
Size şunu söyleyim ben ilk önce avangart bronzdan önce kırmızı almayı düşünüyordum corolladan önceki 2 arabamda kırmızı olunca artık yeter dedim ve farklı renk alalım dedim baktım millet fazlasıyla beyaz alıyor bende beyaz veya inci beyazı alacaktım iyi ki almamışım. diyorum. siyah almayı düşünüyordum sıcakları içeriye sıcağı çok çeker diye ve solma etme şeyiyle almadım füme de almadım aslında almamamın sebebi koyu renk mavi de istemedim ve avangart bornz gördüm size tüm samimiyetimle söylüyorum. füme renk alan dostumuz da keşke bende sizin renkten alsaydım dediğini kendi kulagım ile duydum. ve etrafımızdaki çoğu insan çok güzel renk çok iyi yapmışsın diyerek söylüyorlar benim size tavsiyem alın. sahibinden.com a bakarsanız neredeyse hiç yok farklı renk olması ayrı bir hava katıyor ve insanlar dönüp bakıyor gerçektende.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 5 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mayıs 21, 2016, 00:17:53 »

Şu anki mevcut kahverengiyide andırıyor sanki biraz  :)

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 21, 2016, 00:19:50
Size şunu söyleyim ben ilk önce avangart bronzdan önce kırmızı almayı düşünüyordum corolladan önceki 2 arabamda kırmızı olunca artık yeter dedim ve farklı renk alalım dedim baktım millet fazlasıyla beyaz alıyor bende beyaz veya inci beyazı alacaktım iyi ki almamışım. diyorum. siyah almayı düşünüyordum sıcakları içeriye sıcağı çok çeker diye ve solma etme şeyiyle almadım füme de almadım aslında almamamın sebebi koyu renk mavi de istemedim ve avangart bornz gördüm size tüm samimiyetimle söylüyorum. füme renk alan dostumuz da keşke bende sizin renkten alsaydım dediğini kendi kulagım ile duydum. ve etrafımızdaki çoğu insan çok güzel renk çok iyi yapmışsın diyerek söylüyorlar benim size tavsiyem alın. sahibinden.com a bakarsanız neredeyse hiç yok farklı renk olması ayrı bir hava katıyor ve insanlar dönüp bakıyor gerçektende.

Evet dediğiniz gibi sahibinden.com da da göremedim pek avangart bronzdan. Bronzu aldık, bakalım insallah camlara film çektirdiğimde yakışır  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 19 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mayıs 21, 2016, 01:06:39 »
Şu anki mevcut kahverengiyide andırıyor sanki biraz  :)

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 21, 2016, 03:19:50
Evet dediğiniz gibi sahibinden.com da da göremedim pek avangart bronzdan. Bronzu aldık, bakalım insallah camlara film çektirdiğimde yakışır  :)
Film ile tadından yenmez binmeye kıyamazsınız hayırlı olsun şimdiden :) benim anlayamadığım yaris ve auriste cam tavan+orjinalden karartma siyah camlar var corolla da yok [emoji51] bence corolla alımını durdurmalı tüketiciler biraz akıllansın toyota çok severim ama takoz gibi arabaları satmasınlar ya tüketiciye yazık kolay alınmıyor bu arabalar hem arabaya zor para yetiştiriyor insanlar bir de 200-300 arası film çektiriyor üstüne bir de polis abiler çizip ceza yazıyor sonra ver tüketiciye orjinalden karartma bu derdi olmasın kardeşim çok mu zor corollaya bunu yapmak [emoji51] bu aralar isyandayım toyotaya yeni kasanın d4-d motorunu test edince e12 nin üstüne ne koydunuz da bu parayı istiyorsunuz 80bin nedir yav dedim kendi kendime bi navi koymuşlar onu biz de koyarız 1000tl verip, araba almak için sebep vermiyorlar kasa değişikliği dışında çok atarlıyım toyotaya bir de beni arayıp "test sürüşü yapmışsınız araç almayı düşünüyor musunuz" diyorlar "niye düşüneyim ki aynı arabanın tipini değiştirdiniz diye niye 80bin vereyim? Üstüne ne kattınız? Cam tavan yok sunroof yok, cruse control için tonla para vercem yaptırcam garanti işi belli olmayacak yürüyen aksan aynı motor aynı 1.6 dizel bile yok niye alayım?" Dedim bozuldu kadın [emoji51] neyse konuyu çok dağıtmıyım isyanımı kusacak yer arıyordum kusura bakmayın [emoji1] cidden güzel seçim hayırlı olsun [emoji4]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 5 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Mayıs 21, 2016, 01:31:05 »
Film ile tadından yenmez binmeye kıyamazsınız hayırlı olsun şimdiden :) benim anlayamadığım yaris ve auriste cam tavan+orjinalden karartma siyah camlar var corolla da yok [emoji51] bence corolla alımını durdurmalı tüketiciler biraz akıllansın toyota çok severim ama takoz gibi arabaları satmasınlar ya tüketiciye yazık kolay alınmıyor bu arabalar hem arabaya zor para yetiştiriyor insanlar bir de 200-300 arası film çektiriyor üstüne bir de polis abiler çizip ceza yazıyor sonra ver tüketiciye orjinalden karartma bu derdi olmasın kardeşim çok mu zor corollaya bunu yapmak [emoji51] bu aralar isyandayım toyotaya yeni kasanın d4-d motorunu test edince e12 nin üstüne ne koydunuz da bu parayı istiyorsunuz 80bin nedir yav dedim kendi kendime bi navi koymuşlar onu biz de koyarız 1000tl verip, araba almak için sebep vermiyorlar kasa değişikliği dışında çok atarlıyım toyotaya bir de beni arayıp "test sürüşü yapmışsınız araç almayı düşünüyor musunuz" diyorlar "niye düşüneyim ki aynı arabanın tipini değiştirdiniz diye niye 80bin vereyim? Üstüne ne kattınız? Cam tavan yok sunroof yok, cruse control için tonla para vercem yaptırcam garanti işi belli olmayacak yürüyen aksan aynı motor aynı 1.6 dizel bile yok niye alayım?" Dedim bozuldu kadın [emoji51] neyse konuyu çok dağıtmıyım isyanımı kusacak yer arıyordum kusura bakmayın [emoji1] cidden güzel seçim hayırlı olsun [emoji4]

Teşekkürler hocam  :) Evet auriste yariste karartılmış camlar baya bi avantaj sağlıyor. Bugün plazada bi Auris Touring Sports gördüm ön camlar hariç diğer tüm camlar karartılmış cam. Arabaya çok farklı hava katmış. Biz her ne kadar film çektirsekte karartılmış camın havası bir başka oluyo.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 7000
  • 50 kere teşekkür etti
  • 75 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Mayıs 21, 2016, 08:57:43 »

Bu jant 17" mi ya ne kadar güzel durmuş orjinal toyota jantımıki heyecan yaptım sabah sabah.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.33 Life / İnci beyazı
  • Kilometre: 22460
  • Model Yılı: '14
  • 1151 kere teşekkür etti
  • 735 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Mayıs 21, 2016, 09:06:03 »
Hayırlı olsun. Bende Nataş'dan almıştım arabayı. Satış temsilcisi bayan idi galiba. Zaten bir tek o bayan var ve iyi bir insandır, sağolsun güzel hediyeler vermişti bana ve ara sıra servis için uğrasam gidip merhabalaşırım.

Güzel renk aldın. Bende alırken özellikle annem bronz olsun demişti ama yıllarca koyu renk kullandığım için yıkaması kolay olsun ve dikkat çekmesin diye inci beyazı aldım. Baydı ama inci beyazı. Çok var çünkü. Koyu gri, okyanus mavi ve bronz renk yakışıyor bu arabaya. Kırmızı da nefis ama çok dikkat çekici.
Daima Rock ve daima Erkin baba..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Mayıs 21, 2016, 09:23:47 »
Lansman rengi olan avangart bronzun yüzü artık eskidi diye düşünmüş olabilirler makyajlı corollayı başka bir renkle lanse ederler. Yoksa renk ile ilgili bir sorun olduğunu sanmam.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Mayıs 21, 2016, 09:30:49 »
Bu jant 17" mi ya ne kadar güzel durmuş orjinal toyota jantımıki heyecan yaptım sabah sabah.

Bu jantlar USA ve Japon araçlarında Corolla Altiste kullanılan jantlar. 18 inç kendileri ve orjinal Toyota jantı :)
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 53 kere teşekkür etti
  • 90 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Mayıs 21, 2016, 11:27:28 »
Yeni kahverengi efsane olmuş yaa..  8-) çok sıradışı bir renk.. @Kaan Kara (29002)
aracınız hayırlı olsun.. benim de önceki araçlar koyu ve en son siyah olduğu için koyu renk araçtan bıktım.. hergün yıkamam gerekiyor gibi sinir bozucu toz görünüyor üstünde..  ben de inci beyaz aldım gitti.. hatta sırf sedefli inci beyaz için kardeşimin vw Beetleı folyo kaplatmayı bile düşünmüştüm, o kadar severim bu rengi. ama satın alırken heryer inci beyaz diye bir ara koyu gri renge meyil ettim sonrasında önceki tecrübelerden vazgeçtim. Bronz güzel de, patronun A6 sı nedeniyle de çekici gelmiyor o renk.
bu arada tosbağayı yanar dönerli sedefli beyaz yapmak istiyorum ama aracın heryeri söküleceği için kardeşi ikna edemedim.  |-\