0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Toyota Corolla Advance 1.6 Multidrive s olaraksiparişimizi verdik inş. Pişman olmayız vekaletide verdik sanırım 3-5 gün içinde teslim alırız, teslim alırken dikkat etmemiz gerekn şeyler nelerdir? rodaj hakkında ne yapmamız gerekir, alışana kadar..!Birde sıfır otomabil döşeme ve boyası için koruma tavsiyeniz varmıdır?
Teşekkürler, Seat ve volvodan sonra toyota corolla ile yola devam edicez, profilimi güncelledim izmirde ikamet ediyorum, Ankara Alj 'den sipariş ettik..Yıkatmamalarını söylersem üzerindeki çizik ve nokta hataların farkına varmam güçleşmez mi?Aracı İnci beyaz seçtik, 2. El baktığım açık renk iç donanım çok kirliydi, Koyu renk iç döşeme tercih ettim, yerinde bir karar olmuş İlk 1000 km kararında efendi kullarım, advance donanım olduğundan hız sabitleyiciyi görmem yeterli olur ozaman.
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin, fiyat iyi gerçekten aralıkta ben 71 e aldım. Lpg taktırdım 300 km sonrasında çok memnunum, hele ki bu cvt şanzıman müthiş gerçekten çok kullanışlı, rahat,sarsıntısız.trkrar hayırlı olsun