0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mesajın üzerinden epey zaman geçmiş. Malum tayin işi felan anca girebildim.Abbasın durumu gayet iyi yaklaşık 4bin km yaptım ayardan sonra şuan için herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım. En son yaptığım ölçümde Oltu Ankara arası (1080 km) 20 krş yaktı. Daha da az yakardı ama hız limitlerinin bayağı bir üstünde seyir ettim. Otobüsün 14-15 saatte gittiği yolu 1buçuk saat iftar molasıyla birlikte 11 saatte gittim. Konya şehir merkezinde ise 25-26 krş yakıt hesapladım.
Konya'ya geldiğinize göre bir Konya buluşması organizasyonu yapılsa keşke
Ben daha acemiyim konyada, buluşma olması işime gelir çevrem genişler Bu arada Abbasa nazar değdi. Cumartesi günü şarj dinamosu arıza verdi. Bugün eski sanayide hondayeşilobaya gideceğim. Accord klubünden birileri tavsiye etti.
Honda ustası tanımıyorum inşallah işinin ehli birisidir
Konya'nın sanayisinde nadirde olsa işini yapan insanlar bulunuyor
Valla dün gittiğim yer oldukça ilgiliydi. 170 liraya mal oldu dinamo arızası. Sebebinide sormayı unuttum Erzurum ile kıyas yapınca Konya çok çok ilerde
helal olsun selman bey cesaretinizi tebrik ediyorum emeginize sagliksanayide cogu ustayim diye gecinen kisi yapamiyor sizin yaptiginizi en az 2 kere git gel yaptiriyorlar.
Ankaraya yakın iller çok iş görüyor. Çorumun sanayiside çok hoşuma gitmişti. Konyanın daha da olabileceğini tahmin ediyorum
Ust kapak her açıldığında sıfır conta gerekiyor mu?
Bahsedilen külbütör contası. Her seferinde değiştirmeye gerek yok, zamanla deforme oluyor, yağ kaçırıyor, o zaman değiştirirsiniz ya da sıvı conta çekersiniz.