0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1 - Arkadaşlar aracımda son 1 aydır garip sorunlar hissetmeye başladım . Mesela 2800-2900 devir çizgisinde motordan garip bir ses ve ince bir titireşim hissi oluyor ama bu her viteste oluyor 1 vites giderken de - 5 vites giderken de enteresan yanı hep aynı devirde yapması .Benzin - LPG her iki yakıt tada yapıyor . ( Manifolt contasından şüpheleniyorum ) .2 - Düz yolda giderken sanki bir şey tekere sürtüyormuş direksiyonda bir his oluyor . Ama ses olarak bir şey olmuyor ve bu her zaman olmuyor .( rot ve fren balatalarından şüphe ediyorum sol ön taraftan kaynaklı bir sıkıntı gibi hissettiriyor .3 - Dün köye giderken fark ettim düz giderken hiçbir sorun yokken yol kaynaklıda olabilir sanki saga sola hafif eğimli yolda .......km hızlar arası bir titreşim hissediyorum buda her zaman olmuyor . bunu da direksiyonda hissediyorum . ( acaba lastikte balon mu var veya rot başlarında sorun mu var diye düşünüyorum. Direksiyon kutusunda malum tıkırtı sesimiz var zaten ama çok fazla değil ustama gösterdiğimde abi daha bir şey yok demişti . Mesaj Birleştirildi: Mayıs 20, 2016, 17:38:38Arkadaşlar 2800 devirdeki o vibrasyonlu ses için opel forumda da 1800 devirde gelen vibrasyon sesi diye yazmışlar . Umarım LPG kaynaklı değildir de pişman olmam