0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aurislerin 1.33 lifelarında arka camlar tuşlu bile değil kol var hala hocam bu donanımlar toyotada anca rüya
Donanim = paraSent from my SM-G900H using Tapatalk
Şöyle anlatayım. Bilindiği üzere Apple cihazlarda Siri adlı sesli komut sistemi var. Bu sistemin çalışması için internet bağlantısı gerekiyor. Auriste eksik olan ise Hotspot bağlantısı. Bunun sağlayıcısı aslında ülkemiz. Ülkede bu sistem henüz tam olarak kullanılabilir değil. Aynı durum avensislerde de var. Bu yüzden çalışmıyor sistem.
85 bin tl ha sizin şu an kullandığınız araba 85bin tl yani
yaa arkadaşlar sesli komut derken abartmayın.. 2008 Fiat Bravoda bile var. media player diyorsun açıyor Tarkan diyorsun çalıyor, ahmet diyorsun bluetooth dan arıyor, benzin az kaldı, emniyet kemerini tak, kapını düzgün kapat diye bıdı bıdı alamancı gibi Türkçesiyle konuşuyor. 2016 nın Dünyasında Toyota kadar kütük araba görmedim.. teknoloji adına hiçbirşey yok la..
Yani hocam touch 2 sistemine bir yazılım güncellemesi gelse yine de olmazmı sesli komut sistemi? Aslında mirrorlink icin güncelleme gelse ve sistem mirrolink 1.1'i desteklese o da yeter. Bu sayede android işletim sisteminin nimetlerinden yararlanıp sesli komut ile navigasyonu ve telefonu calıstırabiliriz. Cok iyi olur ama mirrorlinkten bile bizi mahrum bırakıyor Toyora
Ford connecte bu sistem var ve çok kibar bir hanımefendi ile çok güzel anlaşabiliyorum . Audi A3 te de aynı sistem var farkı bunda bir angutla muhatap oluyorsunuz ve dediğiniz hiç bir şeyi anlamıyor .
Audideki sistem son dakikaya kalmış gibi. Pazar akşamı herşey biterken bi bakmışlar aaaaa sesli komuta kaydı unuttuk. Ordan hemen çaycı Rüstem abiyi çağırmışlar. E tabi Alamanya dahi olsa Türkler her yerde Dayımız orada seslendirmiş son dakikada, öyle çok deneme yapmamışlar 2-3 denemişler de oldu tamam haydi diye üretip göndermişler