Gönderen Konu: Toyota Corolla 1.33 Hakkında  (Okunma sayısı 4215 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
Toyota Corolla 1.33 Hakkında
« : Mayıs 18, 2016, 13:00:16 »
Merhaba arkadaşlar 30 Nisan tarihinde Corolla 1.33 life modeli alarak toyota ailesine katıldım. Araçtan çok memnunum. Yol tutuşu vs herşeyi süper sarsılmıyor araba. Şimdi araç boş model olduğu için eksikleri bulunuyor bu ekleri gidermede yardımlarınızı bekliyorum. Öncelikle araca ön arka park sensörü taktırmak istiyorum. Dikiz aynasından geri görüş kameralı ne kadar acaba birde sadece sesli ne kadar hangi ürünü taktırdınız tavsiye edersiniz. Yada nerede taktırmayı tavsiye edersiniz. Serviste sadece sesli arka park sensörüne 280 tl istediler bende taktırmadım. Ayrıca servis hız sabitleyici takmıyormuş. Bu modele hız sabitleyici taktırma şansımız var mıdır ? Son olarak araçta bulunmayan arka silecek takılabilir mi? Değerli yardımlarınızı bekliyorum

Toyota Club Türkiye

Toyota Corolla 1.33 Hakkında
« : Mayıs 18, 2016, 13:00:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Corolla 1.33 Hakkında
« Yanıtla #1 : Mayıs 18, 2016, 13:40:48 »
Zübeyir Bey, sorularınıza cevap olabilecek paylaşımlar forumda mevcut, mükerrer konu açmayalım forumda arama yapabilirsiniz. CC konusunda yeni konu açmışsınız forumda ilgili yere birleştirdim.

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=52641.msg1001733;topicseen#new
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Mayıs 18, 2016, 17:31:34 »
Park sensörü hakkında yardım istiyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 18, 2016, 18:17:44 »
Park sensörü hakkında yardım istiyorum
Hocam park sensörü olarak cenmax güzel bir marka. Zaten kalitesine göre park sensörü fiyatları artıyor. 40 tl yede var 200 tl yede montaj hariç. Ama benim nacizane fikrim 1000 tl civarına geri görüş kameralı multimedia cihazı yada 1500 tl civarına androit multimedia alırsanız arabanın havası bir anda değişir sanki daha donanımlı lüks bir araca biniyor hissedersiniz kendinizi. Forumda satılıklar bölümünde yanlış hatırlamıyorsam Eyüp beyin kullanılmamış androit cihazı vardı. Ona bakabilirsiniz.
Daha sonrada bir sis farı ve çelik jantla dış görünüş olarak araba tadından yenmez.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Mayıs 18, 2016, 19:25:16 »
Hocam park sensörü  hız sabitleyici arka silecek olsa yeterli :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 18, 2016, 19:31:21 »
Hocam park sensörü  hız sabitleyici arka silecek olsa yeterli :D
Park sensörü ve hız sabitleyici olur ama arka silecek olmaz. Çünkü opsiyonel olarakta olmayan bir dış donanımdan bahsediyoruz.

"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Mayıs 18, 2016, 20:22:04 »
Hadi ya kötü oldu bu.. Hocam ön 4 arka 4 sesli ve dikiz ayna geri görüş kameralı hangi ürünü alıp taktırabiliriz acaba öneri var mıdır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mayıs 18, 2016, 20:39:07 »
Hocam park sensörü olarak cenmax güzel bir marka. Zaten kalitesine göre park sensörü fiyatları artıyor. 40 tl yede var 200 tl yede montaj hariç. Ama benim nacizane fikrim 1000 tl civarına geri görüş kameralı multimedia cihazı yada 1500 tl civarına androit multimedia alırsanız arabanın havası bir anda değişir sanki daha donanımlı lüks bir araca biniyor hissedersiniz kendinizi. Forumda satılıklar bölümünde yanlış hatırlamıyorsam Eyüp beyin kullanılmamış androit cihazı vardı. Ona bakabilirsiniz.
Daha sonrada bir sis farı ve çelik jantla dış görünüş olarak araba tadından yenmez.

sırf su ekran ıle stoplar yuzunden corolla alcam yemınle :D
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
    • XenForo Destek Forumu
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '21
  • 763 kere teşekkür etti
  • 798 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mayıs 19, 2016, 00:36:40 »
Önlere park sensörü çok fazla gerekli bir şey değil bence. benim 1.86 boyum var koltuk en aşağıda ve sırt taraf yatık kullanırım aracın kaputunu görmeme rağmen önümdeki ile mesafemi görebiliyorum. birde bunu öneririm navigasyon olarak hem geri görüş hem navigasyon hemde multimedia mevcut + televizyon mevcut ben arabayı sipariş verirken life 1.33 bundan istedim https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-nx-224-r-toyota-corolla-navigasyon-ve-multimedya-sistemi-282215134/detay

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 259 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Mayıs 19, 2016, 07:48:49 »
Anil bey bu fiyat bu urun icin cok fazla. Bu fiyattan daha ucuza cok daha donanimli olan bir urun alabilirdiniz hemde 9 inc. Neyse hayirli olsun servisten alininca maalesef biraz tuzlu oluyor.
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
    • XenForo Destek Forumu
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '21
  • 763 kere teşekkür etti
  • 798 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mayıs 19, 2016, 17:31:27 »
Anil bey bu fiyat bu urun icin cok fazla. Bu fiyattan daha ucuza cok daha donanimli olan bir urun alabilirdiniz hemde 9 inc. Neyse hayirli olsun servisten alininca maalesef biraz tuzlu oluyor.

malesef hocam ben hatta 2.500 tl saydım navigasyona...
Siz düşünün...
Birde bağaj havuzu hediye ediyoruz yok camlara film hediye ediyoruz diye müşteriyi fişliyorlar...
ilk aldığımda zannettim ki bana özel diğer 3 tanıdığımıza 4 ay içersinde  3 tane corolla aldırdık birisi 1.6 premium birisi 1.33 life birisi 1.6 advance bizde 1.33 life aldık hepimize ve oradaki herkese verdiler şok oldum .D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 259 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Mayıs 20, 2016, 11:19:00 »
servıste bagaj havuzu 120 tl cam fılmı ıse kalıtelı bı marka ortalama 300 ıle 400 tl arasında yapılıyor.  servıstekı arkadaslar ınsanlara ballandıra ballandıra anlatıyorlar ama genelde herkese karsı aynı sekılde davranıyorlar. olan olmus artık onemlı olan bı daha tekrar etmemesı  hayırlısı olsun ıyı gunlerde kullanın :)
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mayıs 20, 2016, 11:43:20 »
Merhaba Kocaeli Çayırovadan katılıyoruım.
2014 Corlla Life Gümüş Gri Aracım var ve tabiki kafamda pek çok soru olabiliyor. Aracım1,33 Life 16 Bin KM de Yokuşlarda kalkışta arabayı stop ettirmekten muzdaribim. Araçtan memnunum yokuş çıkmasından falan ama bende mi sorun araçdamı bilemiyorum kavramısı çok yukarda geliyor bana yada debriyajda sorun var ?.  Birde bugün egzos ağzı dikkatimi çekti baca isi gibi simsiyah bu normal mi sizce. Hani görüyoruz genelde araçların egzoz çıkışı tertemiz olur . araçta duman atma vs yok anlamadım gitti.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.33 Life / İnci beyazı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 22460
  • Model Yılı: '14
  • 1151 kere teşekkür etti
  • 735 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mayıs 20, 2016, 13:20:16 »
2014 Corlla Life Gümüş Gri Aracım var ve tabiki kafamda pek çok soru olabiliyor. Aracım1,33 Life 16 Bin KM de Yokuşlarda kalkışta arabayı stop ettirmekten muzdaribim. Araçtan memnunum yokuş çıkmasından falan ama bende mi sorun araçdamı bilemiyorum kavramısı çok yukarda geliyor bana yada debriyajda sorun var ?.  Birde bugün egzos ağzı dikkatimi çekti baca isi gibi simsiyah bu normal mi sizce. Hani görüyoruz genelde araçların egzoz çıkışı tertemiz olur . araçta duman atma vs yok anlamadım gitti.

Sorun biraz sizde. Aynı araba bende de var ve 2014 model Kasım çıkışlı ve ilk sahibiyim, 18500 km deyim şu an ve yokuş da stop ettirme gibi bir durum yaşamadım. Fazla eğimli yokuşlar da yokuş kalkış desteğini devreye sorun derim. Ben arabayı aldığım ilk gün bir iki kere stop ettirmiştim o da hassas olan gaz tepkisine alışamamıştım. Alışınca sorun kalktı ortadan.
Daima Rock ve daima Erkin baba..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 259 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Mayıs 21, 2016, 11:22:17 »
Toyotanın debriyaji yumuşaktır ve biraz yukarida kavrama yapar herhangi bi anormal durum yok. ayaginiz pedala alisinca bu sorun ortadan kalkacaktir.
Yokuslarda araci kaldirirken frene sert basip yokus kalkis destegini kullanirsaniz araci stop ettirme gibi bi sikinti yasamazsiniz.
Kac oktan benzin kullanıyorsunuz? Surekli 97 oktan aliyorsaniz bi sikinti olacagini sanmam
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Mayıs 28, 2016, 00:29:30 »
Toyotanın debriyaji yumuşaktır ve biraz yukarida kavrama yapar herhangi bi anormal durum yok. ayaginiz pedala alisinca bu sorun ortadan kalkacaktir.
Yokuslarda araci kaldirirken frene sert basip yokus kalkis destegini kullanirsaniz araci stop ettirme gibi bi sikinti yasamazsiniz.
Kac oktan benzin kullanıyorsunuz? Surekli 97 oktan aliyorsaniz bi sikinti olacagini sanmam
İlk başlarda bende çok yadirgadim.hrm debriyaj hem frenlemeyi yumuşak yapamiyordum.zamanla alisiyorsunuz.Hayirli olsun araciniz.2-3 ay binin iyiki Corolla almışım diyeceksiniz.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi