0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Park sensörü hakkında yardım istiyorum
Hocam park sensörü hız sabitleyici arka silecek olsa yeterli
Hocam park sensörü olarak cenmax güzel bir marka. Zaten kalitesine göre park sensörü fiyatları artıyor. 40 tl yede var 200 tl yede montaj hariç. Ama benim nacizane fikrim 1000 tl civarına geri görüş kameralı multimedia cihazı yada 1500 tl civarına androit multimedia alırsanız arabanın havası bir anda değişir sanki daha donanımlı lüks bir araca biniyor hissedersiniz kendinizi. Forumda satılıklar bölümünde yanlış hatırlamıyorsam Eyüp beyin kullanılmamış androit cihazı vardı. Ona bakabilirsiniz.Daha sonrada bir sis farı ve çelik jantla dış görünüş olarak araba tadından yenmez.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anil bey bu fiyat bu urun icin cok fazla. Bu fiyattan daha ucuza cok daha donanimli olan bir urun alabilirdiniz hemde 9 inc. Neyse hayirli olsun servisten alininca maalesef biraz tuzlu oluyor.
Merhaba Kocaeli Çayırovadan katılıyoruım.2014 Corlla Life Gümüş Gri Aracım var ve tabiki kafamda pek çok soru olabiliyor. Aracım1,33 Life 16 Bin KM de Yokuşlarda kalkışta arabayı stop ettirmekten muzdaribim. Araçtan memnunum yokuş çıkmasından falan ama bende mi sorun araçdamı bilemiyorum kavramısı çok yukarda geliyor bana yada debriyajda sorun var ?. Birde bugün egzos ağzı dikkatimi çekti baca isi gibi simsiyah bu normal mi sizce. Hani görüyoruz genelde araçların egzoz çıkışı tertemiz olur . araçta duman atma vs yok anlamadım gitti.
Toyotanın debriyaji yumuşaktır ve biraz yukarida kavrama yapar herhangi bi anormal durum yok. ayaginiz pedala alisinca bu sorun ortadan kalkacaktir. Yokuslarda araci kaldirirken frene sert basip yokus kalkis destegini kullanirsaniz araci stop ettirme gibi bi sikinti yasamazsiniz. Kac oktan benzin kullanıyorsunuz? Surekli 97 oktan aliyorsaniz bi sikinti olacagini sanmam