0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aleyküm selam bilgileriniz icin tesekkür ederim. Benzinde binemem aracı hem sehir içi hemde şehir dışı geziyorum. begenmis oldugum araç 2004 avensis 2000 cc executive elegant paketi otm.vites 157bin km.de lpg.li idi. Otomatik oluşu extra bir sorun cıkartıyor mu sanzumanda falan
Problem yaşayacağınız son nokta şanzımanı ancak LPG dolayısı ile ateşleme bobinleri ve oksijen (afr) sensörleri sorunu yaşayabilirsiniz.Bütçeniz müsait ise LPG sistemini LPDI (Liquid Propan Direct Injection - Direk Sıvı Propan Enjeksiyon) olarak değiştirerek uzun yıllar sorunsuzca kullanırsınız ancak takılı olan LPG sisteminin yarattığı tahribatı kimse ölçekleyemez.SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bütcem lpdi.ye müsait degil malesef yani vazgecmeliyim o zaman avensisten sizce altenatif ne olmalı
Ufuk Bey ,ben dediğiniz sistemi ankaralı bi bayiyi telefon ile arayarak sordum ,sizin arabanıza malesef olmuyo dediler.Bu sistemi eğer aracıma uygun olursa ben düşünebilirim.LPDI Sistem araca zarar verir mi?Yakıt LPG gibi düşük olur mu? Tavsiyelerinizi bekliyorum.Hayırlı işler