0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
karttan tl olarak işleme geçiyor. ali eskpresste de öyle oluyor. 10 avro artı 9 avro gönderim ücreti. toplam 19 avro olacak.
arkadaşlar e bay dan alışveriş yapacağım . ancak ekteki resimdeki sayfaya bakarsanız memnun olurum. bu sayfaya göre ürün ücreti +9 euro para ödeyeceğim ve nakliye ücreti ödemeyeceğim değil mi. bir de karttan tl olarak mı kesilecek. cevaplarsanız sevinirim...
Ben yanlış bilmiyorsam ödeyeceğiniz para Euro bazında değil STERLİN. £ işareti Euroyu değil sterlini (GBP) işaretidir ve malumunuz Sterlin an itibarı ile 4.25 TL civarında. Euro ise 3.35 lira.Eğer Euro bazından fiyatı hesapladıysanız fiyat zan ettiğinizden çok daha yukarı çıkacaktır.
Uuuu çok paraymış ne ki o aldığınız o kadar pahalı?
çıktı bile.... Mesaj Birleştirildi: Mayıs 15, 2016, 23:06:45konsol için mat ve uv li koruyucu temizleyici..
Geç kaldık yani
neye? siz de mi isteyecektiniz?
ekstreye baktım 88 liralık mal 91 lira olarak karttan çekilmiş. siparişi iade etmek istiyorum dedim hemen aşağıdaki e mail geldi . para iade edilecek herhalde...
Mahmut bey hayirli olsun.Ancak İptal etme şansınız varsa ürünü almayin .Türkiyee de benzer ürünler var.Detailing dukkaninda 500 ml 40 lira.Ama stokta yok.Boyassi comda 5 ltresi 120 tlBende Meg.Ultra shine var ama bende spritz valet pro protecant almayi düşünüyordum.İç ve dıs trimler icin.
Detailing turkeyde cok ürün var.Gtechnic ve gyeon unun ürünleri biraz pahali.Ama genellikle 303 protecant uygun ve iyi diyorlar sonaxin matt efecti yanlis degilsem torpido koruyucusu var.Ayni zamanda auto fitnesin revivese idi yanlis hatirlamiyorsam o da var.ama seckin ve mahmut daha iyi bilgi verecektirLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi