0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tolga beyin dediği gibi LPG'li araçlarda zamanla lpg kullanımından dolayı beyindeki harita bozulabiliyor. Sorunların bence çözümü ise hava filtresinin ordaki hava akış metresi (debimetre) yağsız spreyle temizle, boğaz kelebeği temizliği. Akü kutup başının eksi kutbunu sök. 10 veya 15 dakika bekle (muhtemelen kod istemeyecektir. Bende istemedi.) akü kutup başını tak aracı olduğu yerde 5 dakika rolantite çalıştır. sonra belirli devir aralıklarında enaz 5 saniye sabit gaza basmak suretiyle 30, 40 km. yol git. AMA BU DEDİKLERİMİ BENZİNDE YAP. ARACIN LPG'SİNİ KAPAT. sonra kontrol et. muhtemelen dalgalanma sorunu minumuma inecektir. Aynı dertten bende muzdariptim. başka bir forumda LPG ile ilgili konu belki biliyorsunuzdur. İsim vermiyorum. oralardada tartışıldı. ben o yöntemi uyguladım. Saygılar.Mesaj Birleştirildi: Mayıs 18, 2016, 10:38:48Düzelme olursa daha sonra iyi bir LPG'ciye git. LPG'yi sıfırlayıp yeniden kalibrasyon yaptır. Bence usta usta gezme
Koray bey cozum bulabildiniz mi iki yildir ayni sorunla mucadele ediyorum degisen birsey yok. Bir tek ust kapagi sokturmedim onun disinda denemedigim hic birsey kalmadi.LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sorunu çözebilen yok hala Subap ayarı yapıldı, gaz kelebeği temizlendi, akışmetre temizlendi, buji değişti ama sorunum hala devam ediyor.Araç rolantideyken egzozu dinlediğimde pata pata çalışıyor. Seyir halindeyken boşa aldığım zaman devir ya 1400 d/d yada dalgalanma oluyor.
Aracin hava akis metre sensorunu temizlettigimde kisa süreligine düzelme oldu. Yaklasik 1000km yaptiktan sonrada sorun iyice azaldi eskisi gibi degil ama sorun devam ediyor. Akış metreyi degistirdigimde sorunun çözüleceğini umut ediyorum sanayiye gidip degistirmeye vakit bulamadım. 150-200tl lik bir parçaymış.
herkese merhaba , 2013 1.6 advance brc lpgli corollam var. Aynı sorun bendede var malesef. bu benzindede aynı fakat benzinde lpgye göre biraz daha az tabii...hava filtresini değiştirdim yine aynı...Motor ısındıktan sonra rölanti 400le 1000 arasındda dans ediyor.....millet subaplardan falan demiş ama yalnız şöyle birşey var arabanın farlarını açtığımda gram oynama yok 900de sabit kalıyor ....bir kaç kez arabayı boşa attığımda araba stop etti, araba 24bin kmde......en baştan beri böyle.... subaplarda sorun olsa farları açınca normal sabit kalmaz diye düşünüyorum...şarj dinamosuda sıfır arabada hemen bozulacak değil veya bu sorunu yaşayan çok insan var herkeste böyle olacak değil...işin işinden çıkamadım...kimse darılmasın ama piyasadaki ilkokul mezunu bile olmayan ustalarada güvenmiyorum , çünkü en yakın farklı iki arkadaşımın başına geldi biri 20 tllik soket yüzünden motor yaptırdı...biri 100 liralık bir para için motor yaptırdı......ustaların alayı kasap !! kafadan atıp tutarsa diye hareket ediyorlar, hiç biri birşeyden anlladığı yok , hemen subap deyip geçiyorlar ....15 yıldır iyi veya kötü arabam var hayatta hiçbir ustaya direk teşhis koydurmam...Güvenmem arızayı kendim teşhis etmeye çalışırım ustayada parasını verip yap derim.kimseyi küçümsediğimden aşağıladığımdan değil lütfen kimse yanlış anlamasın ama en azından benim yaşadığım şehirde böyle......en basitinden birkaç yıl öncesine kadar 1.3 admiram vardı...ilk aldığımda motordan şıkır şıkır ses geliyordu..korktum bir kaç ustaya gittim lifter seti değişecek bilmem ne kadar dedi , hatta bir tanesi motor yapılacak hiç unutmam 2012 yılında 1800 tl para istemişti ..... interntten araştırdım würt motor içi temizleyici kullandım, sonra motoru 3 litre yağla duruladım sonra mobil yağ kullandım ve o sesi 4 yıl boyunca hiç duymadım...eğer ustaya inanıp yap deseydim en az 1000 tl para harcayacaktım ve belkide o sesi tekrar duyacaktım.....bu devir sorunu canımı sıkıyor fakat şu an yapacak birşey yok............
E12 sahiplerinin titreme üzerine okuması gereken başlık..http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=74437.msg1008758#msg1008758
Bende de klimayı açınca sıkıntı kalmıyor çünkü devir yükseliyor. Peki sorun nerede ?Mesaj Birleştirildi: Haziran 28, 2016, 11:09:50Bobinler kontrol edildi bir sıkıntı görülmedi (?)Ve aracın çekişinde bir problem yok sadece rolanti de sıkıntı var.
hadi klima çok enerji istediği için motor devrini yükseltiyor ve sabitliyor ,, eee o zaman benim farları açında sabitlemesi neden!? farlar klima kadar enerjimi tüketiyor!? ve işin kötü tarafı ben farları kapatıp klimayı açmıştım , üstüne üstlük arka cam ısıtıcıları açmıştım ve aynı anda silecekleri çalıştırmıştım yine devir dalgalıydı.....bu arada arabamın lpgde bile çekişi hızlanması mükemmel...bir sorun olsa 190-200 otobanda giderken illaki belli ederdi birşeyler.....tek sıkıntım motor çok ısındıktan sonra devir düşüyor boşa atınca çok nadirde olsa ((((1 yılda maksimum 4 defa stop etti)))) stop etmesi...bu yüzden çok sıkışık trafikte farlar açık geziyorum....ayrıca unutmadan yakıtta mmükemmel full klima açık şehir içi 0,25 kuruş lpg uzun yolda 15-16 kuruş lpg yakıyor......motorda bir sorun olsa yakıtıda etkiler diye düşünüyorum.
hocam aynı sorun bende de vardı. Benimkisinde araba ara ara stop bile ediyordu trafikte ışıkta dururken sorun boğaz kelebeğinde temizlenip ayar yapılması lazım işini bilen bi ehil tarafından. Bende işini bilmeyen bi yere temizlettim boğaz kelebeğini bi tonda para verdim 3 gün sonra yine aynı taki TEM toyota ile tanışina kadar boğaz kelebeğini temizlediler güzelce bide ayar yaptı saat gibi şimdi.
Tem toyotaya gitmeden once bende temizlettim. 2 kez ama nafile en fazla 3 gun surdu. 4ncu gun yibe ayni sorun.
Valla sorduğum herkes subaplardan diyor ben anlamadım olayı