0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bundan önceki aracim 2006 verso elegant ti.onda orjinal denso park sensorleri vardi.Tabi o sensorlerin tanesi 220 tl.Simdi corollada ekranli bir park sensoru var güya calisiyor.o Denso daki hassasiyetin 10 1 bunda yok.gecen 0.2 falan diye gösteriyor gittim bir baktim adamin plakasi benim tampona girmiş.Geç tepki veriyor.Densoda geri vitese takıldığında ani hizli birsey gecsin hemen ötüyordu bunda ise hak getireLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
geçmiş olsun mu denir bilemedim sıkıntısız anlatmışsınız.. bu park sensörlerinde gecikme var sanki biraz.. yani 100cm/sn ile geri giderken misal hemen bik bik demiyor da 50cm kalmış gibi bikbikbikbik deliriyor.. la o aradaki kısımda niye ötmedin..
Engin bey geçmiş olsun,maalesef bu türden olaylarla her an karşılaşabiliyoruz,ben de tali yoldan ana yola çıkacağım,anayol 3 şeritli ve boş.yaklaşık 50 mt geriden sadece ticari minübüs geliyor,ben kıvrılıp en sağ şeride girerken,ticarinin yanımdan milimetrik şekilde geçtiği an şok oldum.soldaki iki şerit boş ve bu vatandaş aynayı teğet geçip gitti.Allah beterinden esirgesin.