0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güzel Güle güle kullanın. Ama sanki eski hali daha iyiymiş gibi geldi bana [emoji16] GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kromdan ziyada kırmızı şerit yapsanız nasıl olur acaba. ☺GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sunu soyleyeyim siyah daha hos duruyordu.beyaz arabalarda siyahlarida ayni renge boyayinca buzdolabi vs derdik.guzel olmus fakat siyah daha iyi duruyordu tabi bu b3nim dusuncem
Cahilce bir soru karlık denen yer neresi?Ben ceptelden bakıyorum ve araba komple boyanmış gibi görüyorum.
Hocam ılk fotografta dıkkat edersen ön tamponun altındaki siyah plastik ona karlık deniyor. Bende onu aracın rengi maviye boyadım
Cep telefonumun dandikliğinden herhalde göremiyorum o dediginiz farkı neyse en azından karlık neresi öğrenmiş oldum. Teşekkürler. Güle güle kullanın
karlık benim bildigim camurluk marspiyel birlestigi yere takilan parça lastigin attigi suyu pisligi engeleyen sizin dediginiz parçaya lip deniyor bencede eski hali güzelmiş aracinizin rengi daha cok hosuma gitti ilk defa e12 de mavi goruyorum bu tondaGT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi yine alçak gönüllülük yapıp telefon kötü filan demişssin. 2. Resim çok kötü çekilmiş malesef ayrıntıya odaklanılmamış. Bende göremedim işin açıkçası Bu arada ikinci farkını göremesekte siyah daha spor duruyor.