0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Corolla da kim binse farlarımın çok az aydınlattığından yakınır. genel far yapısından mıdır çözemedim ben de sonunda Xenon takıp kurtulacam. Led far düşündüm ancak alıp da uzun süre kullanan yok kesiliyor deniyor. Lümen değerleri uluslararası markalarda gerçek değerine yakındır geri kalanların birçoğu yalan yanlıştır.şöyle de bir gerçek var Kelvin değeri arttıkça Lümen değeri düşmektedir. yani 5000 Beyaz 6500Kelvin buz maviye yakın bir renk oluyor ki bu farla ıslak yolda yağmurda hiçbir şey göremezsin. Birçok otomobil devi 3800-4300k arasıdır Kelvin değerleri. en ideal aydınlatma da bu değerde verir. burdan sonra renk beyaza dönüp aydınlatma düşer. eğer derdiniz görüntüyse 5000k dan yukarı çıkmayın..
yeni konu açmak istemedim bende kısalarımı değiştirmek istiyorum pekte güzel aydınlatmıyorlar kullandığınız yada tavsiye edebileceğiniz ampül var mı?
Ge gigalight performans halojen. ama en garantisi 4300k Philips xenon. avensis kısalarda mercek var xenon sorun olmaz
talat hocam xenon benimde aklımda ama en önemli konu benim için karşıyı rahatsız eder mi tamam mercek var ama odaklaması nasıl olacak. birde xenon çok ısı yayan bir ampul (halojenlere göre) merceği bir süre sonra elimize almayalım
Samed bey, xenon ya da led aracınız mercekli far olduğu için uyum sağlayacaktır. Kaliteli kitler de çinde üretiliyor. 4300K olan bir xenon kit ya da led alırsanız rahat edersiniz. Muayeneden muayeneye halojen takarsınız, fakat mercekli olduğundan göz almaz, aydınlatması da diğer halojenlere göre çok rahat ettirir.Kaan gerekiyor gibi kesin bir cümle kurmamak gerekli, xenonlar sadece başlangıçta fazla çekiyor akımı, o da sistemin dayanamayacağı bir şey değil. Ama aküden alınırsa iyi olur tabiki de. Yerinde olsam kısalarda da lede geçerdim.
Led almak istiyorum ama halojenlerden kotu aydinlatirsa sıkıntı olur abi.Hele yağmurda.Seninkilerin yağmurda nasil performansi?LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
4300 k sanırım gün ışığı renkte 5000 veya 6000 k daha beyaz değil mi? Aslında sorunum beyaz veya sarı olması değil daha iyi aydınlatsın istiyorum. Elinde ürün linki olan varsa alabilirim. Mesaj Birleştirildi: Aralık 07, 2016, 23:20:28Birde uzunlara led alsak şimşek etkisi süper olır aslında. Bizim t27 lerin uzunları hangi tip ampül oluyor arkadaşlar.