0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba arkadaşlar aracım 2006 dizel hb yarı otomatik sol modeli bu sabah kahvaltı için poaça almaya giderken kasisten geçerken yavaşladım sonra gaza yüklenince önce araç bogulur gibi yaptı sonra ikaz verdi araç şuan vitese geçince şanzumandan ses geliyo geri kendini boşa alıyor biraz bekleyince vitese geçiyor biraz gidiyor sonra yine aynısını yapıyor vitese atınca ses yapıyor gitmemeye başlıyor... baskı balata mı beyin mi çözemedim... aynı sorunla karşılaşan var mı nasıl bi yol izlediniz
Ömer bey merhaba:Öncelikle geçmiş olsun,aracınızı fazla zorlamadan en yakın yetkili servise gidin.Benim yaşadığım gibi bir ses ise şanzıman bilyalarında sıkıntı var gibi,zorladıkça masraf artabilir,hemen baktırın ve keyifle kullanmaya devam edin,Ha bu arada hangi il'desiniz bilmiyorum ama sakın aracınızın şanzıman grubunu özel servislerde,sanayide falan yaptırmayın ki şanzıman elinizde kalmasın,baskı-balata da sorun olduğunu zannetmiyorum.Selamlar
teşekkürler Naci bey cevap için zaten servisten bugün randevu aldım... bakalım umarım ciddi bişey değildir... yetkili servis her zaman en iyisidir ama fiyat konusunda söylentiler insanı korkutuyor.. sizde ne kadarlık bir maliyeti olmuştu.. tahmini bir fiyat söyleyebilir msiniz