Gönderen Konu: verso yeni kasa ne zaman?  (Okunma sayısı 3776 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 10 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
verso yeni kasa ne zaman?
« : Mayıs 07, 2016, 12:49:42 »
Arkadaşlar,
Acaba fabrikayla bağlantısı olan arkadaşlardan Verso yeni kasanın ne zamana planladığı konusunda bilgisi olan var mı?

Verso, 2009'da çıkmış, 2012'de ciddi bir makyajla bugünkü haline gelmişti. Sene 2016. Acaba 2017 için yeni kasa hazırlığı var mı?
Toyota'nın bütün modellerini sırayla yeni bir modüler platforma geçirme planı varmış. Belki de bu sebepten yeni kasayı geciktiriyor olabilirler diye düşünüyorum.

Toyota Club Türkiye

verso yeni kasa ne zaman?
« : Mayıs 07, 2016, 12:49:42 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 35000
  • 11 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: verso yeni kasa ne zaman?
« Yanıtla #1 : Mayıs 10, 2016, 14:27:00 »
bütün modeller için hybrid çalışmaları mevcut. ama yeni kasa hybridi bekler mi bilemiyorum. bir de yakında verso türkiyede üretilmeyecek diye duydum derin bi yerlerden. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 10 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Mayıs 28, 2016, 10:33:16 »
bütün modeller için hybrid çalışmaları mevcut. ama yeni kasa hybridi bekler mi bilemiyorum. bir de yakında verso türkiyede üretilmeyecek diye duydum derin bi yerlerden. :)

evet yeni c-hr crossover'ın Türkiye'de üretileceği açıklanmıştı; verso üretimini bu sebepten başka bir yere taşıyabilirler diye düşünüyorum ben de;

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 10 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Ocak 14, 2017, 18:35:43 »
Arkadaşlar,
Acaba fabrikayla bağlantısı olan arkadaşlardan Verso yeni kasanın ne zamana planladığı konusunda bilgisi olan var mı?

Verso, 2009'da çıkmış, 2012'de ciddi bir makyajla bugünkü haline gelmişti. Sene 2016. Acaba 2017 için yeni kasa hazırlığı var mı?
Toyota'nın bütün modellerini sırayla yeni bir modüler platforma geçirme planı varmış. Belki de bu sebepten yeni kasayı geciktiriyor olabilirler diye düşünüyorum.

Kendi soruma yeni bir yanıtım var. Toyota Avrupa'da üst bir yerden bir kaynaktan şunu öğrendim: Verso için 2 sene daha yeni kasa ya da başkaca önemli bir yenilik düşünülmüyormuş. Demek ki yeni kasa Verso'yu en erken 2019, muhtemelen 2020 senesinde bekleyebiliriz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 14, 2017, 19:19:11 »
Kendi soruma yeni bir yanıtım var. Toyota Avrupa'da üst bir yerden bir kaynaktan şunu öğrendim: Verso için 2 sene daha yeni kasa ya da başkaca önemli bir yenilik düşünülmüyormuş. Demek ki yeni kasa Verso'yu en erken 2019, muhtemelen 2020 senesinde bekleyebiliriz.

Bilgi tamamen yanlış.
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 10 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Ocak 16, 2017, 02:27:39 »
Bilgi tamamen yanlış.

Vallahi aracımı yenilemeyi düşündüğüm için verso yeni kasayı bekleyeyim düşüncesiyle belki bir perspektif olur diye Brüksel'e sordum bana aynen böyle yazdılar, sizdeki bilgi nedir acaba Ahmet Bey? Şimdiden teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ocak 16, 2017, 08:18:59 »
Vallahi aracımı yenilemeyi düşündüğüm için verso yeni kasayı bekleyeyim düşüncesiyle belki bir perspektif olur diye Brüksel'e sordum bana aynen böyle yazdılar, sizdeki bilgi nedir acaba Ahmet Bey? Şimdiden teşekkürler.

Affınıza sıgınarak paylaşabilecegim bir bilgi degil.
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: '19
  • 109 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ocak 16, 2017, 09:15:20 »
hybrid araçlara hazır olun :) yeni motor gamları ise ?
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 31000
  • Model Yılı: '15
  • 5 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ocak 16, 2017, 13:38:19 »
benden tavsiye verso alma:(( araç ağır ve zor hızlanıyor...2007 ve 2013 kasa corollaları çıkar çıkmaz almıştım belki onlarla kıyaslıyorumdur ama çok pratik ve kıvrak bir araç değil....
toyota candır,aşktır, tutkudur....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 10 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Ocak 16, 2017, 15:39:59 »

Anlıyorum, yine de teşekkür ederim Ahmet Bey. Kurumun politikasına göre mahrem sayılan bilgilerin mahremiyetinin gözetilmesi önemli.

Sedat Bey, evet benim de anladığım kadarıyla Toyota'nın bütün gamında hybrid motorları daha çok göreceğiz; ama verso için ben ilave motor seçeneğinden öte muadillerine göre artık oldukça eskimiş olan kasa ve iç donanım ne zaman yenilenecek onu merak ediyorum.

Timuçin Bey, ben 1.6 dizel 2014 verso kullanıyorum, çok memnunum; sürüş özellikleri, hızlanma, sessizlik bakımından mükemmel değil tabi, ama bence yeterli. Özellikle hızlanma konusunda otobanda yüksek hızlarda sizi tehlikeli durumlara düşürmeyecek şekilde gayet seri olduğunu söyleyebilirim. Benim gibi Verso'yu tercih edenlere sorun, tercih sebebinin zaten sürüş özellikleri değil de iç mekan alanı ve düzeni bakımından inanılmaz konforlu ve pratik olması diye düşünüyorum.

Son olarak, aslında ben Toyota olsam ve artık Türkiye'de de hybrid'den yürüyeceksem, hem de Verso'nun sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da çok iyi satmadığını da hesaba katıp, belki de Verso'yu yenilemek yerine Avrupa'da görüp çok beğendiğim Prius Plus'ı Türkiye'ye sunmayı düşünebilirim. Aynı işi görebilecek ve gayet modern bir seçenek olur bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: '19
  • 109 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ocak 17, 2017, 11:30:18 »
verso candır gerisi heyecandır hehe 11 sene 1.8 mmt elegant kullanmış biri olarak söyleyebilirim
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.