0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bütün modeller için hybrid çalışmaları mevcut. ama yeni kasa hybridi bekler mi bilemiyorum. bir de yakında verso türkiyede üretilmeyecek diye duydum derin bi yerlerden.
Arkadaşlar,Acaba fabrikayla bağlantısı olan arkadaşlardan Verso yeni kasanın ne zamana planladığı konusunda bilgisi olan var mı?Verso, 2009'da çıkmış, 2012'de ciddi bir makyajla bugünkü haline gelmişti. Sene 2016. Acaba 2017 için yeni kasa hazırlığı var mı? Toyota'nın bütün modellerini sırayla yeni bir modüler platforma geçirme planı varmış. Belki de bu sebepten yeni kasayı geciktiriyor olabilirler diye düşünüyorum.
Kendi soruma yeni bir yanıtım var. Toyota Avrupa'da üst bir yerden bir kaynaktan şunu öğrendim: Verso için 2 sene daha yeni kasa ya da başkaca önemli bir yenilik düşünülmüyormuş. Demek ki yeni kasa Verso'yu en erken 2019, muhtemelen 2020 senesinde bekleyebiliriz.
Bilgi tamamen yanlış.
Vallahi aracımı yenilemeyi düşündüğüm için verso yeni kasayı bekleyeyim düşüncesiyle belki bir perspektif olur diye Brüksel'e sordum bana aynen böyle yazdılar, sizdeki bilgi nedir acaba Ahmet Bey? Şimdiden teşekkürler.