selam arkadaşlar.Alacagımdan değil ama nette araştırdım,2002-2007 arası Corollalar için sinyal lambalı dış dikiz aynası bulamadım.Böyle bir ürün varmıdır yoksa benmi bulamadım.Gerçi aracımı satmasam takmayı düşünürdüm..E çokta hoşuma gidiyor
selam arkadaşlar.Alacagımdan değil ama nette araştırdım,2002-2007 arası Corollalar için sinyal lambalı dış dikiz aynası bulamadım.Böyle bir ürün varmıdır yoksa benmi bulamadım.Gerçi aracımı satmasam takmayı düşünürdüm..E çokta hoşuma gidiyor
özcan abi ben kendi arabama e-bayden sinyalli krom ayna kapağı bulmuştum, krom kapak ayna için ama sinyali de var, onu senin araç için bir arayayım bakalım bulabilcek miyim
Türkay teşekkür ederim.Ama sondaki daha mantıklı geliyor.Çünkü diğerlerinin olmama olasılığı var.Led leri al yapıştır.Hemen hemen bütün araçlarada olabilecek bişey gibi duruyor.
aksesuarcılarda astılmazmı bu yapıştırmalı olan ?
o ledleri elektrikçilerde bulabilirsiniz sanırım, şerit led olarak satılıyor, direk 12 volt ile çalışıyor, biraz araştırayım izmirde çankayada ledçiler var oralara bakayım, bulursam birkaç tane alırım elastik ve yapışkanlı birşey, ben aldım araca iç lamba yaptım şerit led ile, ama benim aldığım elastik değildi, düz şerit şeklinde, 3lü parçalar kırılıp kullanılabiliyor..
ELektriksel konular beni aşar.Ben anlamam,Aydın ustaya götürür yaptırırım ki Toyota aldıgım 2002 yılından buyanada hiç bir problem yaşamadıgım için Aydın ustayı da bulabilirmiyim o da ayrı bir soru tabiiki...
Ön ve arka parklar için adam gibi beyaz bir lamba bulsaydım....