0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benzin lpg farketmiyor vvt-i titriyor. Aracımız 2001 1.6 vvt-i corolla 100000 aldık titriyordu araç 201500 oldu hala titriyor ve araca lpg hiç takılmadı. Bujileri 10000de değiştiririm 3 ayda 1 kelebek ve maf temizliği yaparım bobinler kontrol edildi sağlam yağı genelde maksimum 7500de değiştiririm buna yapabilecek birşey yok malesef. Hatta ben aracımın emme manifoldu ve gaz kelebeğini 1.8 vvt-i'ın ki ile değiştirdim durum aynı he biraz daha iyi ama değişen birşey yok vvt-i tabanlı motorlar titiriyor alışmanız gerekmekte. Ayrıca benim aracımın aynısından arkadaşım aldı o lpgli o titremiyor mesela lpgde devir 800-850 bandında çalışıyor benzine çekince titremeye başlıyor ve rölanti 600 650 civarlarında çalışıyor.
Bizim motorlarda yaşanan titremeler bana ocv kaynaklı geliyor.
Yaz kış klima açık gezin titreme olmaz o zaman
Herkese merhabalar, aracım 2005 Sedan Corolla Brc Lpg 128000km. Yaklaşık 6000km.dir aracın çalışmasında ve bayır çıkmasında titreşim hissediyorum. Uzun yolda daha çok hissettiğim için memlekete(Safranbolu-780km) gittiğimde bir ustaya gösterdim, sol ön teker akis yağını değiştirdi, bir de boğaz kelebeği ve maf sensörünü temizledi. İlk başta düzelmiş gibiydi ama ertesi gün araç rolantide iniş-çıkış-kararsızlık ve ilk durulan yerde stop etme gibi durumlar yapmaya başladı. Daha sonra bir cihaza bağlayıp bakıldı, 4 silindiri gösteren ekranda hepsinin 0 olması gerekirken benim en fazla 10-11 değerine kadar çıkış görüldü ve bu değerin zamanla 60-70lere kadar çıkacağı, subaplarda kaçak olduğu söylendi. Ben de orada yaptıracak vaktim olmadığı için şu an çalıştığım İzmire o şekilde geldim ki uzun yolda çekişte vs, hiçbir sıkıntı çekmedim. Şimdi de rölantide kararsızlık ve durduğum zaman bazen stop etme devam ediyor. Bu sorunun kesinlikle subaptan mı yoksa başka konulardan mı yaptığı konusunda fikri olan var mı ve eğer subaptansa bir ayarla düzeltme yapılabilir mi yoksa toptan değiştirmek mi gerekir?
bilgilendirme için teşekkür ederim. fakat araç ile ışıklarda veya farklı bir noktada durduğunuzda tekrardan hareket edecekseniz vitesi boşa almak iyi bir işlem değildir. otomatik şanzımanlardaki aşıntı ilk vites geçişlerinde (N-D / N-R ) durumlarında olacağından dolayı aşıntıyı engellemek adına aracın sürüş pozisyonunda durması daha doğru olacaktır.
Benim de forumda gözlemlediğim Toyotadalarda rolantide oynama düşme vs gibi sorunlar var ve net çözümü bulan arkadaşa rastlamadım. Genelde belli bir km yapmış ve lpg takılmış araçlarda var bu sorun. Fiatta benzer bir sorunda servis gaz kelebek gövdesini değişmişti düzelmişti. Çünkü mantıken aracın her koşula göre rolantiyi belli bir devirde tutması gerekiyor.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sevgili toyota club üyesi arkadaşlar, sorun subap değişimi ile çözüldü, şimdi saat gibi çalışıyor, aynı sorunu yaşayanların bilgisine sunulur...
bu titreme olayının çözümü varmı ya