0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu bahsettiğim aracı bendeki 150.000 km de 2011 corolla elegant 1.4D mmt ile takas edecektik,elegant ı alırken malesef dost kazığı yemiştik,araçta ön kaput 2 sefer değişmiş,ayrıca çamurluklar ve sol kapı değişik çıkmıştı.Neyse,dün bahsettiğim 2008 comfort ile geldiler,2 arabayıda expertize soktuk,onların araçtada,ön ve arka kaput,çamurluklar değişmiş çıktı,boyanmayan tek yer tavan,araç 291 bin km deymiş.alt taraf komple zift yapılmış,birkaç fonksiyonda çalışmıyor.Daha önce telefonda takas için üste 13.750.- de anlaşmıştık.Tabii takastan vazgeçtim.Aracın sahibi emlakçı yanındaki arkadaşı da galericiymiş,1 ipte 2 cambaz Kendi arabamdan alırken kazık yediğim ve içime sinmediği için de bir an önce satmak istiyorum.Cuma namazından sonra geldiler,dedim sizin aracı ben alamam,alsamda 3 ay sonra bende 300.000 km yi devirecek ve satamam.Dedim madem bu kadar yol geldiniz size dedim teklifim ; Galericiye döndüm sen dedim al arkaşının arabasını,hem daha öncede sen satmışsın zaten ona 27.000 veririm dedi,valla dedim aranızda anlaşın arabayı ben takasta almış değilim öyleydi böyleydi derken 27.250.- ye galerici 2008 corollayı aldı,Emlakçıda 14.000.- para çıkardı,benim arabayı 41.250.- ye satmış oldum 3.500-4000.- tl zarar ettik yapacak birşey yok
Hocam alem adamsın. Ava gelen adamları avlamışsın resmen Zararın neresinden dönülse kardır.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam sizde zamaninda dediğinize göre 45 bin lira çok vermissinizLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamer bey keşke açıp telefon etseydiniz dostunuza belkide o alırken onada okutmuş olabilirler.Çünkü etrafta çok duyuyoruz aynı hadiseleri. Benim aracım olsa birileri de bana okutsa zararı karşılardım.. Dostunuzun adamlığına bağlı.Saniyesine hakim olamadığın dünya için Fırıldak olmaya gerek yok.
Araba alıp satıyor bahsettiğim arkadaş,servisede benden once 3 sefer gitmiş,servisteki elamanla kanka olmuş,sizce bilmemesi mumkun mu ? Ayrıca ben göster dim baktirdim dedi,herhangi biseyi olsa satarmiyim yüzyüze bakiyoruz dedi,bisey cikarsa istedigin zaman getir dedi.eski Tamer olsam farklı yollarla telafi ederdim bu durumuda neyse...Mesaj Birleştirildi: Mayıs 07, 2016, 20:50:41[hrAlayim mi sizce ?Mesaj Birleştirildi: Mayıs 07, 2016, 21:05:01Bu tramer sorgusunda bir hatami var ? Muayene tarihlerinde özellikle ! 2017 de olmasi gerekmezmi bir sonraki muayenenin.araba 2015 mart trafiğe çıkışlı
Araba alıp satıyor bahsettiğim arkadaş,servisede benden once 3 sefer gitmiş,servisteki elamanla kanka olmuş,sizce bilmemesi mumkun mu ? Ayrıca ben göster dim baktirdim dedi,herhangi biseyi olsa satarmiyim yüzyüze bakiyoruz dedi,bisey cikarsa istedigin zaman getir dedi.eski Tamer olsam farklı yollarla telafi ederdim bu durumuda neyse...Mesaj Birleştirildi: Mayıs 07, 2016, 20:50:41Bu arada 2015 model 1.4 dizel i20 hyundai buldum.style paket.20.000 km de.son 49.750 ye bırakıyorlar,sadece tampon alt ucunda boya var.2015 mart trafiğe çıkışlı.Alayim mi sizce ?Mesaj Birleştirildi: Mayıs 07, 2016, 21:05:01Bu tramer sorgusunda bir hatami var ? Muayene tarihlerinde özellikle ! 2017 de olmasi gerekmezmi bir sonraki muayenenin.araba 2015 mart trafiğe çıkışlıMesaj: (1/2) T.C. ULASTIRMA VE DENIZCILIK BAKANLIGI muayene verilerine gore ***0580 aracin Muayene Tarihi-Km: 20/04/2016 18514KM, 03/06/2015 6349KM, EK BILGI: KM sorgusu ucretsizdir. Sorulariniz icin http://goo.gl/JmGroF YASAL UYARI: Mesaj icerigi, Sigorta Bilgi ve Gozetim Merkezi'ne iletilen kayitlardan ibarettir ve sadece bilgi amaclidir. Resmi belge olarak kullanilamaz. Detayli bilgi icin Mesaj Birleştirildi: Mayıs 07, 2016, 21:06:23Mesaj: (1/2) ***0580 Sasi Nolu Aracin 2003 sonrasi SBM kayitlarina gecmis bir hasari yoktur Ruhsatinizdaki plaka ile sorgulamak icin HASAR bosluk PLAKA yazip bu mesaji cevaplayabilirsiniz. Ornek: HASAR 34XYZ34. Sorgulama ucreti 5 TL'dir. Sorulariniz icin http://goo.gl/JmGroF YASAL UYARI: Mesaj icerigi, Sigorta Bilgi ve Gozetim Merkezi'ne iletilen kayitlardan ibarettir ve sadece bilgi amaclidir.
Hocam şaseden sorgulatırsanız daha sağlıklı olur. Plaka daha önce başka araçta kullanılmış olabilir. Şase numarası ile kontrol ettirirseniz daha sağlıklı olur. İlave servise gidip bakım geçmişinede baktırabilşrsiniz.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi