0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ne için ve nasıl bi yorum yapılmasını istiyorsunuz?
Dizel manuelden otomatiğe geçiş Nasıl olur diye soruyorum.
27 bin km dir 2015 dizel otomatik corolla kullanıyorum. Şimdi alacak olsam corolla almazdım piyasada çok daha konforlu şanzımana ve daha güçlü dizel motora sahip araçlar var. Corolla bu motor ve mmt ile cazip bir seçenek değil. 2. El değeri dışında al benisi kalmadı. Diğer c sınıfı sedanlara bakmadan corolla almayın son pişmanlık fayda etmez. Maalesef bu kombinasyonla corolla çok ilkel.
bende corolla alırken çok düşündüm ve mmt şanjuman sorunları sebebi nedeni ile tam otomatik benzinli aldım.Gerisi size kalmış
Parayı sana vereceğime benzinciye veririm diyorunuz demek SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kubilay hocam, Mazda 3 de hoşuma gidiyor ama Türkiye'deki ikinci elinden dolayı almam
Temiz ve fiyatı uygun bir Mazda 3'ün 1 haftada satıldığını gördüm. sadece sıfırı alınmaz. Aslında alınır da, fazla kâr ettirmez.Geçen sene 70'e sıfır alınan otomatik Mazda 3, geçen aylarda 73'e satıldı.Alanlar da gerçi uzun süre binmek için alıyor. Önümüzdeki günlerde dizel otomatik mazda 3 gelecek, fiyatı biraz uçuk olabilir ama, bekleme süreniz varsa 2. ele düşmesini bekleyebilirsiniz. 6 ileri tork konvertörlü otomatik, benzinli gibi tepki veren titreşimi ve sesi az dizel motor.
Godot'yu bekler gibi bekliyoruz bakalım Gerçi fiyat uçuk olursa Benzinliye devam ama ?