0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Beyler ön karlığı aracın rengine nasıl boyarım sanayiye gittim 150 tl fiyat çektiler tampon boyuyor sanki
Hocam oranin boyanmasi zor.Plastik ve yumusak aksamli oldugu icin hafif surtmelerde boya kirilir.onun yerine.ön marspiyel var ekler gayet güzel oluyor.onu takabilirsinizLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam araç rengine fil kaplama yaptırsanız olmaz mı ?GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Illaki boyayacagim diyorsan sanayide boya kodunda sprey boya yaptir ve bant ile maskele elin biraz yatkinsa zaten super olur 150 tl neymis yaaa
Geçen hafta bir karış tampon çatlağını "boyasız" 150 liraya yaptırdım. İçeriden demir levhayı ısıtıp yapıştırdılar hepsi bu. Sanayi esnafının eline düşmemek lazım.Bu arada karlık siyah daha güzel
Ek çok aradım ama bulamadım var mı satan yer bildiginizMesaj Birleştirildi: Mayıs 05, 2016, 22:46:36fil kaplama noluyor hocam Mesaj Birleştirildi: Mayıs 05, 2016, 22:47:32aklımda benımde sprey yaptırıp kendım boyayasım varda bu astar zımpara olayını bılmıyorum nerden alırım falan bir de vernikMesaj Birleştirildi: Mayıs 05, 2016, 22:48:24benim hosuma gıtmıyor acıkcası ek ıstıyodum daha sonradan karlıgı boyanmıs bı araba gordum aynı benımkınden sanki ek yaptırmış gıbı sade ve sık duruyodu eger boyayabılırsem cok guzel olcakMesaj Birleştirildi: Mayıs 05, 2016, 22:51:14Jeton sımdı dustu ozur dılerım film demek ıstedın sanırım. Mavi film kaplatsam bile içindeki siyah cok belırgın durmaz mı ? Bir de fılm plastıgın uzerınde durur mu dersin
Evet film yazacagıma fil yazmışım özür dilerim. Filmden kastım araçları kaplama yaptıkları folyoyu diyorum. Normal tamponun boyalı yüzeyinin alt kısımlarına uygulayanlar var. Genelde Leonu olanlar yaptırıyor. Beyaz üzerine siyah yaptırıyorlar. Boyanmış gibi duruyor.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Plastik aksam olduğundan öncelikle plastik astar atıp sonrasında sprey boya ile boyayabilirsiniz. 150 TL gereksiz.