Gönderen Konu: Yeni Nesil Toyota da Yaşadığım Sorunlar ve Dolapdere Gedizler' in Çözümü  (Okunma sayısı 2124 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Arkadaşlar bir süredir ön sol hopörlordan cızırtı geliyordu..Bugün servise gittim.Patlak diye.Hemen ilgilendiler ve film taktırırken bir vidanın takılmaması yüzünden sorun yaşadığımı anladım.Ayrıca ön konsoldan gelen sesten şikayetçiyim dedim.Hafta içi uğrayın 40 dakika da bir uygulama ile çözeriz dediler.Birde direksiyon kutusunda değişecek olan parçaya bakılacak.Ortaköye gidicektim ama yol uzun geldi.Saolsunlar ilgili ve alakalılar.Bakalım hafta içi bir kaç konu daha danışacağım.Sonuçlarını paylaşırım.
Toyota Corolla 2007 1.6 comfort

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Merhaba,

Direksiyon kutusundaki sorunu biraz anlatabilir misiniz?

Teşekkür ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Öncelikle yeni nesillerin bazılarını servise çağırmaları veya kullanıcıların bu olayı haber alıp gitmeleri ile parça değişimi yapmaları kafama takıldı..Bana mı öyle geliyor bilemiyorum ki belki aracın özelliğidir..Direksiyon mesela yolda bir kaç metre çıkık bir asfalt varsa o yöne doğru çekiyor.Direksiyonu bıraktığım zaman gene yolun durumuna bağlı olarak çok fazla oynuyor..Açıkcası tam anlatamıyorum kullanırken göstersem veya aracımı kullansanız anlarsınız..Birde ben kendi crollamdan çok fiat linea ve bir önceki kasa corolladan kullanıyorum..Onlar da dikkat ettim böyle birşiy yok..Belki de direksiyonun özelliğidir ve iyi bişeydir.Ama alışık olmadığımdan kötü geliyordur.Hafta içi ne olup olmadığı kesinleşecek o zaman göreceğiz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Aynı sorunu ben de yaşadım. Açıkçası birtek bana oluyor zannediyordum...
Sonucu  bana da iletirseniz çok sevinirim...

İyi akşamlar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
O olay sizin aracınız da hala devam ediyor mu ? Dediğim gibi hafta içi birgün büyük ihtimal pazartesi yara salı gideceğim neler olduğunu bu başlık altında paylaşırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar bir süredir ön sol hopörlordan cızırtı geliyordu..Bugün servise gittim.Patlak diye.Hemen ilgilendiler ve film taktırırken bir vidanın takılmaması yüzünden sorun yaşadığımı anladım.Ayrıca ön konsoldan gelen sesten şikayetçiyim dedim.Hafta içi uğrayın 40 dakika da bir uygulama ile çözeriz dediler.Birde direksiyon kutusunda değişecek olan parçaya bakılacak.Ortaköye gidicektim ama yol uzun geldi.Saolsunlar ilgili ve alakalılar.Bakalım hafta içi bir kaç konu daha danışacağım.Sonuçlarını paylaşırım.

Değişen parça direksiyon kutusunda değil, direksiyon simidinden kutuya doğru giden direksiyon üst mili üzerinde bir burç. Sanırım yanlış bilgi vermiş servisiniz.
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Yok onu ben yazddım net anlaşılsın diye.Değişip değişmeyeceği de belli değil bakılacak sanırım hepsinde değişmesi gerekmiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
herkese gunaydın arkadaslar dıreksonsıyon da bulunan pusat beyınde demıs oldugu bır parcayı bende corum servısınde degıstırdım yenı nesıl toyota corallalarda degıstırılıyor .bana da dıreksıyondo degısıklık oldugunu hıssttırdı
ıyı anlasılan bırde dıger sorunlarda  bu kadar duyarlı olsalar ıyı olacak  ama arkadaslar neden davet etmezle bu konuda bızlerıde anlamıs degılım gıdersen degıstırıyorla.tolga bey sonuctan bızlerede bılgı verırsen sevınırız detaylı olarak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Arkadaşlar bugün serviste direksiyonla alakalı parça değişti tam olarak test fırsatı bulamadım ama bana göre de değişiklik var.Sanırım ön konsoldan gelen seslerden baya şikayet gelmiş olmalıki orası tamamen sökülüp takviye yapıldı ve ses devam ederse sesin geldiği noktaları belirleyip tekrar gelin dendi.saolsunlar bir kez daha ilgilendiler.Benim aracım 30 binde araç içinde biraz ses gelmesi normal olabilir tam sessiz olması beklenemez ama şuanlık kulağıma batan sesler kesildi.tabi biraz kullanıp İstanbulun o güzel yolların da !!! iyice denemek lazım malum çukurlu yol bulmak dert;)