0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Araç Kıbrıs'tan sanırım Barış? xAZ serisi bşr motor mu? Kompresyon testi yapıldı mı? Fiberskop ile silindir içleri gözlemlendi mi?SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
selam bu testi ve fiberskopu ankara'da yapan tanıyor musunuz?
@Ufuk Sönmez (16363) xAZ serisi bşr motor mu? derken abi xaz olup olmadığını nereden anlayabiliriz ?dilersen şasi numarası ile kontrol edebiliriz sanırım.
dörtnal yapmıyor.. ben Ogün usta'ya sormuştum .. "abi dnyo testi falan yapıyor musunuz" diye.. "yok kardeşim o saçma bir test parana yazık" falan demişti bana.. ben de uzatmamıştım )
Ufuk abi şasiyi yolladım.
Ogün usta alem ya,motor ömrü konusunda fikir almak için gereksiz ama performans verileri için gerçekten yanıltıcı ve saçma sonuçlar veren yerlerde mevcut, o konuda hak veriyorum.Barış araç 2AZ-FE yani 2.4Lt. indirek enjeksiyonlu, buradaki 2.0'ların bir varyasyonu. Burada Camry ve Previa modellerinde mevcut olan bir motor.Bu motorun sorunu yüksek ihtimalle kompresyon segmanı kaynaklı.