0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Otokingse sizden biraz para isteyebilir. Üçkağıta yatıyorlar biraz. Sigortacınıza da bir gösterin sizi yönlendirecektir. Benim kasko otokingle anlaşmalı zannedip gitmiştim. Çamurlukta el içi kadar göçük vardı. Adamlar sanki araç ağır hasarlı gibi muamele etti. Aaa bu çook kötü olmuş, baya büyük hasar, Vs. Zırvalarıyla iki mini onarım ve 350 lira istediler. Sonradan öğrendim ki anlaşma Rs deymiş. Pek bir şey yok diyerek sadece mini onarımla yaptılar.E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaslar merhaba 1,5 ay once sifir aldigim aracimda dun ilk kazamiz olustu.Esim kapali garaja girerken sutuna surtmus cani sagolsun.Simdi cozum onerisi ariyorum ama toyota serviste para karsiligimi yaptirsam yoksa kasko sirketim grupoma mini onarim hizmetini RS servis araciligiyla veriyor.Mini onarim kapsamina girermi bu hasar SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Az once RS ile gorustuk 4 adet minionarimi siliyor ve uzerine 350 tl istiyor :sSM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iki parça lokal boya var ne yapmış onlar öyle
Aynen hakan hocam, sizin ustayla konustum resimleri gonderdim araba hanimda simdi, fiyat bekliyorum bakalim hayirlisi SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vaaayy gayet iyi olmuş geçmiş olsun, sevindim bu şekilde sonuçlanmasına.
Türkiyedeki rs yi bilmiyorum ama kıbrıstaki rs de bundan daha kötü durumdaki çamurluğum için bütün onarım hakkımı feda edip yaptırabiliyordum
Arkadaslar merhaba valla baya yerden fikir aldik. Autoking 600, yetkili 500 , ozel 300, fatih usta 400 sadece camurluk kapi rutus, ikiside boyanirsa 600, rs 4 mini onarim silip+350 tl Derken yetkili servis ustasi boyatmayin yaziktir diyip rutus boyasi yapti.ucretsiz halletti sagolsun Suanda son hali asagidaki gibi SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi