0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracı siz aldıktan sonra birisine verdiniz mi hiç? Bir arkadaşa, bir akrabaya falan?
Hayır Salih bey aracımı hep ben kullandım. Ki hasar kaydı da almadan 1 yıl önce olmuş.
Olmasa iyiymiş ama dediğiniz gibi,tamponun hiç önemi yok. Aracınızın keyfini çıkarmaya devam edin.
hocam emin değilim ama plaka değiştiği zaman hasar kayıtlarının hemen aktarılmadığını duymuştum başınıza böyle bişey gelmiş olabilir
Simdiye kadar farketmedi iseniz aracta problem yok, tasa edilecek de bir sey de yok demektir.
selim bey bu araci almadan önce önceki aracinizda buna benzer bir hasar oldu mu.Bazen kasko yu yeni aldiginiz araca aktardiginizda oluyor.benim 2004 corolla sol un stop degisim hasari sonraki aldigim 2006 verso elegant ta gözüküyordu.Kasko devretmistim ozamanLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sizin arka tampon ben boyasiz diye aldim on kaput boyali cikti ben ne yapayim tramer kaydida temiz bu arada
Hocam nasıl oldu bu
valla ben baktitdim boyasiz dediler aldim en son pasta cila yaptirdigim yer ve ondan oncede bir kaportaci on kaputra yuzeysel boya oldugunu soyledi ama macun duzeltme vs yok yani
Belki fabrikata iki kat boyanmıştır. Bugün internet haberlerde vardı. Sıfır araç sahibi satmaya kalkınca öğreniyor. Gizli ayıptan dolayı mahkeme değişime karar veriyor. Sebep fabrikata 2 kat boyanması. Normal düşününce sıkıntı yok ama bizim ülkemizde çok büyük dert. Tramer sorgusuna gelince ucuz atlatmışınız. 2013 senesinde bir arkadaşım 73 binde 2010 model focus aldı. Trameri yok. Satmaya kalktı alıcı mesaj atıyor hem ufak 300 50 tl lik tamer var hem de km oynanmış. 140.00 km 2013 muayene (ilk muayene ilk sahibinin yaptırdığı)102 bin 2015 muayene arkadaşın yaptırdığı.Şükretmek gerekli.Bakalım bu hafta mahkemeye verdi ilerleyen dönemde sonucuda paylaşırım.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi