0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
200nm ile sınrlandırılmış gibi malum emisyon ve meşhur dsg arızaları. bu hacimde daha fazla tork üreten motorlar var başka markaların wv sadece alt devirlerde canlandırmış motoru.
Daha fazla Tork üreten mutlaka vardır ama bu düzlemde üreten var mı onu bilmiyorum.Pik olarak 500 NM üretsede bunu sadece (atıyorum) 1900-2000 devir aralığında veriyorsa bir şeye benzemez.Bu motor gördüğüm kadarı ile 1600-4000 devir bandında 200Nm verebiliyor.Eğer daha geniş aralıkta veren bir motor varsa onu taktir etmek lazım.İşin aslı piyasadaki Motorların teknik verilerine hakim değilim.Sadece bu motor için verdiği tork aralığı -bence- çok iyi diyebilirim.
Bu motor turbo ile 1,5 lt. de 130 beygir güç, 200 NM tork üretiyor. 170 beygir civarında güç üretmesi gereken bir motor olmalı. Eğer araçta turbo taşıyorsam, güç artışı daha iyi olmalı.
Bende 1.4 tsi passat bakıyordum arada kaldım
Passatta kullanılan 1.4tsı lar sanırsam 140 bg lik. Jetta golf 1.4 tsı 122 bg idi şuan 125 oldu.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam güzel de bana göre normalden yüksek olan Vw fiyatları daha da artar, nereye gidiyoruz?