0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok enteresan Japon firmalar yakıt tüketimini tutturan fabrika verileri sunarlar. Mitsu'nun da yakıt verileri tutar. Nasıl olmuş ki acaba? Adamlar 0.1 sapmanın suçluluk duygusunu mu yaşıyorlar yoksa?
Bu skandalların ardı ardına her firmada başlaması tesadüf değil. Dünya yeni bir sürece girecek. İçten yanmalı motor ve petrol devri kapanacak. Egemenler geçişin yumuşak olması yerine sertçe olmasına karar verdiler. Bir devir kapanıyor. Belki tarihe tanıklık edecez
EE arabalar neyle gidecek? Orta Doğuyu düşünemiyorum. Biraz daha konuyu acarmisiniz neye tanıklık edecegiz
Hocam emin olun çok az insan tutturamiyorum diyor. Hayatinda bir kere düşük deger yakalasa o referans oluyor. Sakin kullanim da mds corolla ile şehir içi 20 km sonunda ortalama hiz 35km/h 5.9 litre cok rahat oluyor. Ancak soguk motor 3km sonunda 9.5 litre. İki değerde de doğruyu soylemis oluruz. Ancak şartlar belirtilmezsse dürüst olmamış oluruz.
Hibrid ve elektrikli otomobil satışları artıyor, teknoloji hızla gelişiyor. Bazı ülkeler yakıt kullanan otomobil satışlarını yasaklama aşamasına geldi.
Bu dedikleriniz belki gelecekte var olacak ama biz görecegimizi sanmiyorum. çünkü araplardan daha çok amerika ingiltere ve yahudi lobisi petrolden geciniyor. Avrupa amerika bu teknolojiyi kullanıp eskitip daha sonra diğer ülkelere satarlar.
2025 gibi Elektrikli araba satışlarının içten yanmalıları geçmesi bekleniyor.O zamana kadar kadar menzil ve çevrim probleminin aşılması öngörülüyor. Tesla S araçlarının 100 KWh batarya ile 500 km menzile sahipken piyasaya çıkması bekleniyor ki bu çoğu kullanıcı için iyi bir menzil.Son zamanlarda 200.000 çevrimli bataryalardan ebat/kapasite olarak şu anki bataryaların 10 katı kapasiteli bataryalardan bahsediliyor 2020 gibi bataryalar eşik atlayacak gibi duruyor.Zaten porshe'den BMW 'ye hacimli üreticiler bu piyasaya yönelik ar-ge ve yatırımlara çoktan başladılar.Allah uzun ve sağlıklı ömür versin yeterki mutlaka görürsünüz
Amin inşallah hep beraber görürüz Hamza abi ama bu seferde elektrik olsun batarya olsun milleti muhtaç eder bunlar. Seçim zamanı bizim bakanlar hep açıklama yapıyordu elektrikli araba yapıldı prototip imal edildi ha bu gün ha yarın açıklanacaktı sonra yalan oldu Bi arada şehir efsanesi vardı mercimek kadar bor ile 50 bin km gidecekmiş arabalar dünya bir rezervinin %85'i türkiyedeymiş cart curt