Gönderen Konu: unıco mu alianz mı?  (Okunma sayısı 1249 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '07
  • 426 kere teşekkür etti
  • 307 kere teşekkür edildi
unıco mu alianz mı?
« : Nisan 26, 2016, 18:09:10 »
arkadaşlar kasko yaptıracagım. unıco ve alianz dan aynı fiyatı aldım. cumaya kadar yaptırmam gerekiyor. bayı herhangi bir olayda( pert) unıco dan 15 gunde alianzdan 2 ayda zor para alırız diyor. hangisini yaptırayım. çevremde unıco ile 1 yetkılı servis alianz ile 3 servis anlaşmalı 

cevap veririseniz sevinirim...
E 12 corolla2007
Xp9 yaris2 2007

Toyota Club Türkiye

unıco mu alianz mı?
« : Nisan 26, 2016, 18:09:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Ynt: unıco mu alianz mı?
« Yanıtla #1 : Nisan 26, 2016, 19:49:31 »
Eski aviva sigortanın yeni adıymış unico
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hiç Bir Ş€y İmKansıZ d€ğiLdir...
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 1000
  • Model Yılı: '15
  • 270 kere teşekkür etti
  • 257 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 26, 2016, 19:54:48 »
Unico bir hayli iyi bir şirket bildiğim kadarıyla, eski aviva unico oldu.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2007 dci CLiO 3 Authq. (Beyaz)          : 2007 Nisan - 2014 Haziran
2011 d4d CoroLLa Comf.Extra (G.Gri) : 2014 Ağustos - 2014 Aralık
2012 d4d CoroLLa Comf.Extra (Beyaz): 2014 Aralık - 2015 Ekim
2012 d4d Corolla Comf.Extra MMT(Füme) : 2015 Kasım(Alış) - 2015 Kasım(Satış)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Sabretki zamanı geldiğinde çok şükür diyesin
  • Kilometre: 7100
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 26, 2016, 19:59:02 »
arkadaşlar kasko yaptıracagım. unıco ve alianz dan aynı fiyatı aldım. cumaya kadar yaptırmam gerekiyor. bayı herhangi bir olayda( pert) unıco dan 15 gunde alianzdan 2 ayda zor para alırız diyor. hangisini yaptırayım. çevremde unıco ile 1 yetkılı servis alianz ile 3 servis anlaşmalı 

cevap veririseniz sevinirim...

Kaskonun muafiyetlerini iyi karşılaştırın. Her ikisinin de Mini onarım, muadil araç, orijinal parça kullanımı gibi maddelerini iyi okuyun derim. Ayrıca aracınızı yaptırtmak istediğiniz servisle anlaşmaları var mı ? Bu çok önemli en iyi kaskoyu yaptırırsın Toyota yetkili servisi ile anlaşması olmazsa bir işe yaramaz. Kaskodan, eksperden ağzı yanmış birisi olarak 100 lira bile olsa fazlası verilip sorun olmayacak bir kasko markası seçmenizi tavsiye ederim. Kazaya karışmış, kaskosunu kullanmaya ihtiyaç duymuş kişilerden görüş alın. O zaman iyiyi doğruyu daha iyi ayırt edersiniz diye düşünüyorum.

Kaskoyu kullanmaya gerek kalmadan ağız tadıyla araç süreceğiniz günler niyaz ederim.
Lamekan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '07
  • 426 kere teşekkür etti
  • 307 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 26, 2016, 23:12:14 »
Kaskonun muafiyetlerini iyi karşılaştırın. Her ikisinin de Mini onarım, muadil araç, orijinal parça kullanımı gibi maddelerini iyi okuyun derim. Ayrıca aracınızı yaptırtmak istediğiniz servisle anlaşmaları var mı ? Bu çok önemli en iyi kaskoyu yaptırırsın Toyota yetkili servisi ile anlaşması olmazsa bir işe yaramaz. Kaskodan, eksperden ağzı yanmış birisi olarak 100 lira bile olsa fazlası verilip sorun olmayacak bir kasko markası seçmenizi tavsiye ederim. Kazaya karışmış, kaskosunu kullanmaya ihtiyaç duymuş kişilerden görüş alın. O zaman iyiyi doğruyu daha iyi ayırt edersiniz diye düşünüyorum.

Kaskoyu kullanmaya gerek kalmadan ağız tadıyla araç süreceğiniz günler niyaz ederim.

Tesekkur ederim. Cumlemize insallah.

Dedigim gibi unicoyu biliyorum. Gecen yil kasko sirketim avivaydi bir baktim unico olmus. Unico sadece 1  servis ( o da birakirsa hic yok) alianz 3 servis daha iyi gibi.) acente unico 15 hunde parayi alirsin, alianz da 2   ayda zor alirsin diyor. Cevre de bu sirketleri kullanan var ama tecrubesi olan yok... Bilmiyorum ner yapacagim.. ( geci insallah hic ihtiyacimiz olmaz insallah ..  fazla garanticiyim herhalde)

E 12 corolla2007
Xp9 yaris2 2007