0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun. Sakın böyle küçük şeyler için canını sıkma. Yoksa başına büyüğü gelebilir. Hİç bir şey yapmayacaksın, çizik yere rötuş yapacaksın. İnci beyazı boya kodu 070 ve sanayi de ya da servise gidip rötuş için boya yaptırıp alacaksın. Küçük bir boya fırçası alacaksın kırtasiyeden ve siyah yerlere süreceksin. Ancak, ilk önce ofis de kullanılan beyaz renk tipex süreceksin ve üzerine aldığın rötuş boyasını süreceksin. Ve unutacaksın, oraya bakmayacaksın. Nazarlık olarak kalacak. Neden canını sıkma dedim? Aralık ayında cuma sabahı ofisin önünde sola dönerken arkada ki öküz geldi arka tampona soldan vurdu. Neyse ki bir şey olmadı. Yerinden çıkma vs. olmadı. Ancak belli belirsiz çizikler oldu tamponda üzüldüm. Bütün gün ne zaman aşağı insem o çiziklere baktım durdum. Ama rötuşluk bir durum asla yok ortada. Akşam eve giderken daha büyüğü geldi başıma. Arkadan gelen hayvan oğlu hayvan Mercedes C180 bana arkadan vurdu ve bende onun etkisiyle önümde duran kamyonete vurdum. Kamyonete bir şey olmadı neyse ki. Benim arka tampon çatladı. Ön kaput çok az yamuldu, farlar ve panjur kırıldı. Mercedes suçlu çıktı %100 ve tüm masrafım onun sigortasından benimkine rücu edilerek yapıldı. Arka tampon değişti, ön kaput, ön farlar ve panjur değişti. Ön tampon mini onarım ile yapıldı ve tramer de 7.300 TL hasar oldu. Çok şükür sorunsuz biniyorum, inci beyazı ve araba yeni olduğundan ton farkı dahi olmuyor. Bu nedenle sıkma canını. Dediğim gibi rötuş yap bin. Mesela arka sol kapıma bir hıyar geçen yaz park halinde kapısının kenarını değdirmiş. Nokta kadar göçük var belli belirsiz ve takmıyorum bile kafama. Hafif siyah çizikler bu arada derin değil gibi, onlar cila vs. çıkabilir. Ama diğerine dediğim gibi rötuş yap ve yoluna devam et.
Aracim park halindeyken muhtemelen yandaki arac cikarken benim arka sag tarafa surtmus hasar vermis [emoji35] sabah gordum canim cok sikildi. Aksigortaya mail attim kaskoyu bozmayalim dediler . Getirin bakalim dediler. 2015 1.6 Corolla Advance
Mehmet bey büyük geçmiş olsun,Allah beterinden korusun,can sıkılmaması mümkün değil,bence pasta cila yaptırın canınızı sıkan görüntü büyük ölçüde kaybolacaktır,Tekrar geçmiş olsun
Geçmiş olsun sinek mide bulandırır derler ya buda öyle minicik bi hasar insanın moralini bozuyor.Kasko varsa mini onarımdan hallederler.
Geçmiş olsun. Aksigorta mini onarımda autoking ile anlaşmalı. Bence araç modelinin fark etmemesi lazım. Benim aksigorta kaskoda mini onarım var teminatlarda. Çamurluğa mini onarımdan boyasız göçük düzeltme yapılır. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu yüzden Toyota plazalarda kasko yaptırmayı seviyorum.piyasadan 150 200 fazla alıyor ama yılda bir kere farları bile degistirme Şansın var.SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öncelikle geçmiş olsun bunda fazla bir şey yok . Geçen hafta sütü bozuk diyeyim biri hiç alakası olmayan bir yerde duran aracınmın arka tamponun sol köşesine alenen sürtmüş Allahtan kaportada bir şey yok sizde çiziklerde 4-5 tane vardı birde baya bir boya lekesi pasta cila ile boyaları temizledim rötuş yaptım .Yemin ediyorum arabaya sürttüğüne kızmadım hepimiz insanız olur dalgınlık aciliyet bilmem ne aracımın önün da telefon numaran kocaman yazıyor . Ya ara deki arkadaş kusura bakma böyle böyle oldu de veya çağır gel bir bak de insanız halden yoldan anlarız ya tutanak tutarız yada verirsin 50-100 işçilik parası anlaşırız . Özür bile yeterli olurdu . Kaçmak nedir valla böyle yapanlara Hakkımı helal etmiyorum 5 beteri kendilerinden çıksın .
Ben de plazadan yaptirdim. Genisletilmis kasko olanindan. Tabi policeyi incelememistim. Baya biseyi kapsiyordu ayak ustu saymislardi. Neyse bu da tecrube oldu. Selamlar,
Hasarli yere rutus yaptirdim sonunda. Yakindan belli ancak uzaktan fena degil. Hafif gocuk olan yere dokundurmadim. Gerisi nazarlik olsun. 2015 1.6 Corolla Advance