0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
km ye aldanmayın 5 yılı doldurduysa kayışı değiştirin.
kafa karıştı şimdi yine...yıl olarak 5 yıl dolmuş durumda...bu durumda lastikleri yaz sonu trigeri bu ara değişmek mantıklısı zannedersem..
Bende bugün inşallah değiştirmesi için ustaya götüreceğim aracı. Sanayide sordum GMB marka triger seti 75 TL . Sizce GMB markası iyi mi ? seti değiştirirken diğer iki kayışıda değiştireceğim aradan çıksın 10+15 tl miş .
Tamam abi kendim değiştirmeye korktum o yüzden değiştirecek ustamız. 100 TL işçilik alacak uygun mu ?
1. Triger seti Dayco kayış gmb bilye 60 TL2. V kayış 25 TL3. Direksiyon kayışı 10 TL4. İşçilik 100 TL.Sonra sağ el fren teli kopuktu 30 TL İşçilik 20 TL . Gitti 250 TL . Neyse artık tüm bakımlar yapıldı kafa rahat .Ama sanki motor biraz daha sesli çalışıyor gibi. Birde 1800 devirde vınlama sesi oluştu nedir anlamadım .
Ya V kayışlarından yada 60TL'lik triger setindendir Mehmet, anlamayacak bir şey yok
Abi dayco ve gmb markaları iyi değil mi ?. Sanırım diğer kayışta daycoydu.Not : Önceki değişimi de aynı marka kayışla yapmıştık ses yoktu.
Markalar hakkında yorum yapmıyorum Mehmet, sonra mahkemelerde uğraşıyoruz