Gönderen Konu: sahibinden.com'da bu aralar kmsi yüksek çok yeni kasa corolla var...  (Okunma sayısı 2956 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 4900
  • Model Yılı: '15
  • 7 kere teşekkür edildi

Corolla olarak bakarsak. 1.4 D  4 dizel / MMT şanzıman, içi siyah, jant kapaklı ve Touch donanım ise kesin filo arabası olup şirket arabasıdır. Çok var çünkü bu donanım ve kombinasyonda şirket arabası. İçi bej ve Life / Advance veya Premium donanım ve plakalığında yetkili satıcı ismi yazıyorsa o zaman şahıs arabasıdır. Ha birde plakası APP ise yine şahıs arbasıdır. Hiç bir şirket çalışanı, kendisine verilen filo arabasına gidip de App plaka yaptırmaz.
[/quote]

Değerli kardeşim, aracım metalik gri ve içi siyah Touch modeli. İsteyerek aldım. Benim için ağır ve sade görüntü önemli idi. Tüm vali eskortları, güvenlik güçleri araçları vb. aynı model. Bugün Ankara'dan geldim sol şeritte aracıma sürekli yol verildiğini farkettim. Hoşuma bile gitti. Ayrıca jant istemedim, ekran tak sök ses vs. sıkıntılar yerine touch donanımını mantıklı buldum. Touch donanımın eksik bir tarafı yok. Cms Toyota'nın orijinal üreticisi. 1000 TL fiyata alınıyor. Bunlar da benim düşüncelerim. Sizin görüşleriniz kesin hüküm içeriyor ve toplumda algı yaratmaya yönelik lütfen markamızın değerini koruyalım.

Mesaj Birleştirildi: Nisan 25, 2016, 18:52:00
Bir ekleme daha Tv reklamlarındaki lansman rengi?

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 25 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
Corolla olarak bakarsak. 1.4 D  4 dizel / MMT şanzıman, içi siyah, jant kapaklı ve Touch donanım ise kesin filo arabası olup şirket arabasıdır. Çok var çünkü bu donanım ve kombinasyonda şirket arabası. İçi bej ve Life / Advance veya Premium donanım ve plakalığında yetkili satıcı ismi yazıyorsa o zaman şahıs arabasıdır. Ha birde plakası APP ise yine şahıs arbasıdır. Hiç bir şirket çalışanı, kendisine verilen filo arabasına gidip de App plaka yaptırmaz.

Değerli kardeşim, aracım metalik gri ve içi siyah Touch modeli. İsteyerek aldım. Benim için ağır ve sade görüntü önemli idi. Tüm vali eskortları, güvenlik güçleri araçları vb. aynı model. Bugün Ankara'dan geldim sol şeritte aracıma sürekli yol verildiğini farkettim. Hoşuma bile gitti. Ayrıca jant istemedim, ekran tak sök ses vs. sıkıntılar yerine touch donanımını mantıklı buldum. Touch donanımın eksik bir tarafı yok. Cms Toyota'nın orijinal üreticisi. 1000 TL fiyata alınıyor. Bunlar da benim düşüncelerim. Sizin görüşleriniz kesin hüküm içeriyor ve toplumda algı yaratmaya yönelik lütfen markamızın değerini koruyalım.

Mesaj Birleştirildi: Nisan 25, 2016, 18:52:00
Bir ekleme daha Tv reklamlarındaki lansman rengi?
Ki advance paketle touch paket arasında ki tek fark kararan dikiz aynası yağmur sensörü far sensörü alaşımlı jant. Bunlar öyle çok fazla ihtiyaç olan  bişey değil. Bu arada çelik jant 4 tanesi mi 1000 TL cms nin [emoji53]  öyleyse hiç bişey yani.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 4900
  • Model Yılı: '15
  • 7 kere teşekkür edildi
Evet CMS bayilerinde pazarlık gücünüze bağlı 900 ile 1100 TL arasında fiyat alabiliyorsunuz. Birebir aynı olmasa da çok benzer hatta daha hoş modellerde mevcut. Elinizdeki sac jantları verebilirseniz daha uygun olabiliyor. Tek sıkıntı orta göbekteki logo onu da orijnal yada muadil halletmek mümkün.