0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
alternatif hangi araçlar var aklınızda
bir önceki kasanin 2012 sinden sonrasinda sıkıntı yok kasa farki var.yani sesler var ama önceki kasadada var.Ayrica yeni kasanon izalosyonu falan daha iyi deniyor.siz bilirsiniz zevk sizinLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben geçen yıl advance donanımlı olarak dizel Corolla satın aldım. Öncelikle yağ yakma sorununun bu kasa ile giderildiği doğru, ben böyle bir sorunla karşılaşmadım.Sesler konusunda Toyota kesinlikle arabanın arkasında duruyor, nereden ses gelirse çözüm bulma konusunda çaba sarfetmekten kaçınmıyorlar.
Yeni kasada sorun yaşayanlar oldu. Yağ yakan Aurisler vardı
Opel astra ya da Ford focus vardı ama Toyota ya karar kıldık..
opel astra ve ford focusun forumlarını takip edip ordaki kullanıcıların şikayetlerine bakıp sonra toyotadaki şikayetleri ele alıp karar vermek gerekir onun için sordum, siz kararınızı vermişsiniz zaten. hararet yapma olasılığı yüksek bir araçla diskinden ses gelen bir aracı kıyaslamak ne manada doğru olur o kısmı irdelemek lazım mesela. opeller bildim bileli hararetle dertliler. fordlar çok yakarlar. illa dizel olacak diyorsanız focus u biraz daha inceleyin bence.
Toyota varken Türkiyede başka araba alınmaz. Hatta diğer firmalar kapılarına her an kişit vurabilirler. Çünkü çok sorunlular. Toyota Dünyanın en çok satan markası bir kere. Alacaksanız kesin toyota alın. Bu zamana kadar ne yag yakan motoru vardır nede hararet yapan. Trim sesleri de basit şeyler.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi