İlk günkü gibi. Potluk olan kısımlar oturdu yerine.
İlk günkü gibi. Potluk olan kısımlar oturdu yerine.
Benim direksiyon deri değil malum life paket. İskenderunda nem ve güneş aşırı olduğundan şimdiden eskidi direksiyon. Alıp kaplayacağım bende. Teşekkürler
bende aynı işlemi yaptım ancak direksiyonun arkasında kalan kısımların çift taraflı bandı çıktığı için tam yapışmadı ve şu an biraz sorunlu duruyor

buna siz nasıl çözüm buldunuz acaba?
Direksiyonu sökerek yaptırsam bir sıkıntı olur mu? Çalıştığım otomobil firmasındaki arkadaşım direksiyonu sökerek dikebiliriz dedim. 1.6 Life aracım için sökerek yaptıracağım bir aksilik olmaz ise. Öğrenmek istediğim sağ ve sol kısımda olan ses açma kapama tuşlarının olduğu yer ve karşı tarafı direksiyon sökülünce sökülüyor mu ?
Direksiyonu sökerek yaptırsam bir sıkıntı olur mu? Çalıştığım otomobil firmasındaki arkadaşım direksiyonu sökerek dikebiliriz dedim. 1.6 Life aracım için sökerek yaptıracağım bir aksilik olmaz ise. Öğrenmek istediğim sağ ve sol kısımda olan ses açma kapama tuşlarının olduğu yer ve karşı tarafı direksiyon sökülünce sökülüyor mu ?
Hiçbir sıkıntı çıkmaz. Tam tersine daha sağlıklı olur. Yeter ki airbag soketini çıkarırken dikkatli olunsun.
Anladım. Arkadaşa iletirim dikkatli olur. Kendisi Otomotiv sektöründe Elektrik teknisyeni herhalde bu konuda da bilgilidir. Olmadı kutup başlarını çıkarttırıp işlem yaptırırım
Çok güzel olmuş, eline sağlık.
Elinize sağlık. Motorsiklet gazı verir gibi kılıfı döndürürseniz pot kalan kısımlar biraz daha oturabilir. Sol tarafta bilhassa.
Tavsiyenizi bu gün deneyeceğim.
merhabalar, vision aracımın direksiyonuna kılıf diktirdim, orijinal olmasada çok şık durdu. malzeme suni deri; usta kapımın önüne kadar geldi toplam 1 saatte işi tamamlayıp teslim etti. merak edenler için 160TL ödedim. kartal ve ataşehirde direksiyonu söküp daha profesyonel kaplama yapanlar var onlardan 450 liradan başlayan fiyatlar aldım. kılıf diktirmek direksiyonu sökmeden yaptığı için hemde uygun fiyatlı olduğu için tercih sebebim oldu. resim eklemeye çalıştım.
Gayet güzel olmuş,fiyat makul sayılır,direksiyon söküp takma işlemi sırasında sorun hata yapılabilirdi,zaten geçme plastik direksiyon kılıfı 35 tl,iyi günlerde kullanın.