0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun. Yetkili servisler yaptıkları işlem sonrası çıkan parçaları müşteriye teslim ediyorlar. 20.000 km balatanın bitmesini anlarım ama disklerin bitmesi bana mantıklı gelmedi. En iyisi yetkili servisle görüşüp 70.000 bakımda disklerin değişip değişmediğini teyit etmeniz. Belki şuan ki disk balata üzerinde tarih vardır. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zaman herhangi bir disk balata çıkan parçası almadık. Pazartesiyi bekleyeceğim artıkLG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
10 ay önce yapılan bir işin ahvalini hatırlayabileceklerini gerçekten düşünüyor musunuz? Sisteme "müşteriye değiştirildiği bilgisi verildi ancak değiştirilmedi" gibi imkansız bir not kaydetmediler ise işiniz çok zor, bence polemiğe girerek sinirlerinizi yıpratmayın.SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim aracımda polen filtresini değiştirmemişlerdi. Bakımdan 20 gün sonra koku şikayeti ile gittim ve onlara daha hiç bir şey söyleme fırsatı vermeden direk polen filtresini gözümün önünde çıkartmalarını istedim çıkan filtre berbat durumdaydı eleman hocam bakımda niye değiştirtmediniz diye sorunca faturayı önüne koyuverdim kusura bakmayın arkadaşlar unutmuş olabilir dediler.
Gözden kaçmış olabilir, kötü niyet olduğunu sanmam.
Aytaç bey kötü niyet demiyorum ama dikkatsizliğe kızıyor insan ben aynı servisle alakalı bir kaç şikayetim olmuştu.Hatta genel merkeze durumu bildirdim. servis müdürünün puanını kırmışlar arkadaş abi beni yaktın demişti. sıkıntı şurada başlıyor ben sanayide yaptıracağım bedelin 2-3 katını ödüyorum ve ödüyoruz neden daha özenli olsun diye ama insan evladı işte.