0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkanın paspasları iki parça, olması kötü bence tek parça olsaymış daha iyi olur diye düşünüyorum. Aradan toz çamur vs kaçabilir.
Sol ön kısımda paspas bagaj açma düğmesine binmiş malesef her seferinde paspası kaldırmamız gerekecek.E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhabalar,Arka kısım 2 parça ancak bir parçaya bağlı olarak şaft üstü mevcut şaft üstü de kapanacağı için üst kısımdan altına pislik alması biraz zor kalıplarından dolayı maalesef bu şekilde bir çözüm bulabildik arka paspasa bağlı şaft üstü eklemek bu sorunu biraz daha olsa çözümlediMesaj Birleştirildi: Nisan 22, 2016, 14:25:45Merhabalar,Videoyu 13.saniyede durdurursanız tam olarak üzerine binmediğini kullanımı engellemediğini görüntüleyebilirsiniz.Paspas kesimleri bu detaylar göz önüne alınarak özenle alınmakta ayrı olarak bundan sonra ki kalıplarda klips ekledik ürünlerimize bu model aralığında özellikle yaşanan sorunlar nedeni ile sabitleme yuvaları ve klipsli şekilde üretilmektedir.
Özellikle araçta bagaj havuzu ve paspasların orjinal servisinden alınması gerektiğini düşünüyorum.
nereden satın aldınız link verebilir misiniz ? sık kullanılanlara ekleyim ileriki zamanlarda satın alacağım.
2011 corolla için var mı.
Hocam n11 de %11 indirimle 89 tl ye almistim. Tam uyumlu. Kisinda bekledigimden yumusakti. Fazla serlesmedi. Arka 2 parça. Mesaj Birleştirildi: Nisan 22, 2016, 16:44:15Hazuzu da var
Merhabalar,Tabiki ancak şöyle bir durum var servislerde maalesef bu ürün gruplarında fiyatlar çok pahalı 400 liradan 700 liraya kadar paspas fiyatları vermekteler alternatif olarak bu ürünler sunulmakta en önemli ayrıntı toyota araç üretmekte biz paspas üretimi yapmaktayız. Mesaj Birleştirildi: Nisan 22, 2016, 14:35:28Dilediğiniz zaman irtibat kurabilirsiniz. Ürün sürekli olarak stoklarımızda tutulmaktadır.
yen kasa korollanın bagaj havuzu ne kadar ?