Gönderen Konu: android multimedya kullanımı nasıl ?  (Okunma sayısı 6365 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 102201
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 317 kere teşekkür edildi
android multimedya kullanımı nasıl ?
« : Nisan 22, 2016, 03:59:22 »
aracı yani teybi her açtığımızda cihaz sıfırdan mı açılıyor, yani tablet ve telefon gibi android in yüklenmesini mi bekliyor, yoksa telefondaki - tabletteki tuş kilidi mantığı ile hemen mi açılıyor?
 eğer aracı-teybi her kapattığımızda android de tekrar kapanıyorsa iyi değil. androidin yüklenmesi 1 dk civarı +/-.  cihaz bozulmazmı aç kapa aç kapa
 nasıl çalışıyor acaba ?
yaris fun multidriveS 2013  beyaz lpg-brc + cruise control + speed limiter + android multimedya + geri görüş + ....

Güya kibar olabilmek icin Giresun u Kiresun yapanlar var.

Toyota Club Türkiye

android multimedya kullanımı nasıl ?
« : Nisan 22, 2016, 03:59:22 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
Ynt: android multimedya kullanımı nasıl ?
« Yanıtla #1 : Nisan 22, 2016, 06:38:09 »
Eski cihazlar öyleydi
 Bu Android 4.4.4 olanlar çok hızlı açılıp kapanan modeller.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '15
  • 53 kere teşekkür etti
  • 90 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 22, 2016, 09:49:12 »
aç/kapayla cihaz bozulmaz bütün derdin bu olsa... :) benim korkum araca bindiniz acil çalıştırıp geri vitese aldınız ekran gelmedi.. bekle bekle.. uygulama şuan kullanılamıyor cihazı tekrar kapat/aç dedi, yada programdan atma gibi, yada ne bileyim uygulama çalışmadı diye park sensörleri ötmez gider vururusun biyere abuk subuk sistem hataları geliyor aklıma.. çünkü android sistemler halâ IOS kadar stabil değil. ayrıca telefonlarınızdan örnek alarak en fazla 3-4 sene sonra uygulamada kasma yapıyorlar. şuan en iyi Android teyp 4.4.4 kitkat işletim sistemli, bunun üzerine 5.1 Lolipop çıktı onun üzerine 6.0 marshmallow versiyon işletim sistemi çıktı. şimdi 3 nesil eski işletim sistemli bir cihaz aldığımızda üzerine koyduğumuz örnk: Yandeks veya İBB trafik gibi uygulamalar sürekli güncelleme istiyor yarın bir gün bu uygulama artık desteklemiyor derse ne yapacağız.. kaldır çöpe at mı? benim korkum işte bu..  ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 102201
  • 154 kere teşekkür etti
  • 317 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 23, 2016, 00:34:52 »
o da başka bir bakış açısı. ne diyim.  ama çip felan, root atma, resetleme gibi bi şeyler icat ederler diye düşünüyorum.
 dediğinizide düşünmeden edemiyorum, kurulumu yapana kadar beklemek abes olur, acaba telefondaki gibi, kontağı açar açmaz açılıyor mu-tuş kilidi mantığı gibi veya androidi yeniden mi kuruyor.
eyüp bey cevapladı sağolsun. yeni sistemler hızlı imiş ama hala kurulum mu yapıyor tuş kilidi mi yapıyor orasını anlayamadım.
yaris fun multidriveS 2013  beyaz lpg-brc + cruise control + speed limiter + android multimedya + geri görüş + ....

Güya kibar olabilmek icin Giresun u Kiresun yapanlar var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '15
  • 53 kere teşekkür etti
  • 90 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 23, 2016, 10:09:22 »
normal açılıyor 30sn fln yani süre android sistem yüklüyor, tuş kilidi mantığı değil. stand-by da durursa aküyü yer.
örnek video;
Android teyp:
https://youtu.be/ODYyTg7d5eI?t=14s

bu alttaki yerli bir firma.. ama takılan ürün Android değil..
https://www.youtube.com/watch?v=qQ889WiOMMY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 23, 2016, 10:36:23 »
Ufuk hocam senin dediğin güncelleme programsal yenileme yani makinanın işletim sistemi değişiyor.  Programdan olarak bazı kolaylıklar getiriyorlar aka plan uygulamarini guncelliyorlar daha hizli olmasi icin. Sizin anlayacaginiz kullanılan makinayı etkileyen bi durum yok. Örneğin telefona marşmelo geldi şimdi yükledim çatır çatır kullanıyorum çöp olma diye bi şey söz konusu olamaz. Bu tarz cihazlarda alırken en çok dikkat edilmesi gereken hafızası  ram  cpu vs. Bunlar güncel değerler oldu mu yeterli oluyor. Zaten alt tarafı arabada navigasyon  ve müzik dinlemeye yarayan bir alet başka bi numarası yok.
Sizi anlıyorum pahalı urunler ama fazla hüsnü kuruntu yapmayın sonuçta elektronik malzeme nerden alırsanız alın süpriz yumurta gibi ne olacağı belli olmaz :)

Arif bey bu multimedya ların çalışma sistemi şöyle açıklayayım. Araci geri vitese takınca kamera ve multimedya ekran hemen aktif oluyor güç ve baglantısından dolayı.
Fakat multimedya kapalı diyelim müzik dinlemek veya film izlemek için açma tuşuna  bastığınızda eski ürünler biraz geç açılıp kapanıyordu arka plandaki programlar nedeniyle ozellikle hafizasi ve rami dusuk urunler. Fakat  yeni çıkan ürünler var  ram ve cpu'su daha iyi olanlar Android 4.4.4 sürümü yüklü bu ürünlerde bu sekil sorunlar yok.

Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu