0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu konuyu daha önce forumda tartışmaya açmıştım bende kumandadan açılıyor sanıyordum lakin öyle değilmiş o tuşun tek işlevi 4lü yakmak zannımca başka bi işlevi yok yukarıda biri "kilidi açınca bagaja dokununca açılıyor" demiş ama araç normal kilitli olduğunda anahtrar cebimizde olduğu sürece anahtar üzerinde bi tuşa basmadan bagaj butonuna dokununca açılıyor
Yok Ramazan öyle değil, arabanın uzağındasın diyelim birisi bagajdan bir şey alacak komple tüm kilitleri açmaktansa o bagaj düğmesine basınca araba yakınındaki kişi bagajı açabiliyor
Merhaba,Arac hareket halinde iken tüm kapıları ve bagajı kilitliyor.siz aracı stop ederek kapıyı açtığınızda tüm kapıları açıyor.Eğer siz araç çalışırken araçtan inip bagajı açmaya kalkarsanız açamazsınız....çözüm: Araç çalışırken inip bagajı açmak isterseniz inerken kapı üzerindeki kilit açma butonu ile kapıları serbest bırakmalısınız.Şimdi saçmalık vs demeyin arkadaşlar banada ters geldi ama unutmayınki bunu yüzlerce kişi düşünüp geri dönüşleri değerlendirerek yapıyorlar.Japon böyle yaptıysa vardır bir bildiği bence..selamla
Ramazan bey merhabaKilitleniyor olması gerek bendeki makyajlı kasa sizin kasa nedir bilemediğimden net bir şey söyliyemiyorum.Talat yada Murat beyler yazacaklardır detayıSelamlar
yeri değil ama hareket hali diyince aklıma geldi yeni konu açmiyim bizim araçlarda 30 km/h geçince kapılar otomatik kilitleniyor mu ? bizimkinde yokta