0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben iki aracıda lpg.li olarak kullandım.T27 avensisi halada kullanıyorum.T25 ilk viteste daha atak fakat T27 yüksek devir çevirirseniz bu farkı amborse ediyor.T25 ile bayılmadan 2. vites çıktığım yokuşları T27 ile çıkamıyorum ve 1. vitese düşüyorum.Konfor olarak T25 daha yumuşak süspansiyona sahip fakat sert süspansiyon avantajıyla T27 daha iyi yol tutuyor.Uzun yol keyfi T27 nin 6 ileri olmasından dolayı sessizlik yakıt ekonomisi olarak daha iyi araç sizi yormuyor.Şehir içi yakıt olarak t27 bana göre daha az yakıyor.Uzun yolda zaten 6 ileri olmasından yakıt çok iyi. T25 in içi bana daha geniş geliyordu şimdilik aklıma gelenler bunlar.
MerhabaEski T25 ve yeni T27 kullanıcısıyım.Siz zaten ana konuları genel olarak yazmışsınız.Teknolojik üstünlükleri yada donanımları saymazsak en belirgin özellik T25 kasanın konfor (süspansiyon) T27 kasanında yol tutuş üstünlüğü.Yakıt olarak ikisi arasında pek bir fark ben göremiyorum.Benim güzergahımda 7-7.5 lt/100km arası gidip geliyor sürekli.Sorunsuzluk olarakta keza ikiside gayet güzel.Başka sorular varsa fikirlerimi seve,seve paylaşırım selamlar.
Maden böyle bir isteğiniz var. siz karşılaştırıp detaylı konu açabilirsiniz. Forumda kaç kişi çıkar ki hem t27 hem t27 kullanan
Nedense T25 kasa bana daha bir heybetli geliyor keza ilk T27 lerde nispeten öyle.Bendeki makyajlı kasalar daha sportif görünümlü gibi geliyor yani o eski ağır başlılığı yok gibi pek