0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bazi firmalar ust donanim versiyonlar icin Arkamys, Bose gibi firmalar ile calisiyor.
Auris life 2016.Arkaları ve önleri komple değiştirdim.Sonuç muazzam. Tavsiye ederim. Eski hoparlörlere epey küfür edeceksiniz değiştirdikten sonra.
arac 1,3 baz donanım o yuzden tweeter yok ve 4 hoparlor var. bende actıve modelı vardı 6 hoparlor vardı tweeterda vardı ama yıne oyle ahım sahım ses kalıtesı yoktu. donanımı full olan advance korollanında ses kalıtesı tavuk doner kalıtesınde
Bose, Bang & Olufsen, Harman Kardon gibi markalar gerçekten cok kalitelidir. Aracın arka bagaj havuzuna ve koltuj altlarına subwoofer gömüyorlar. Onun haricinde on ve arka kapilarda toplamda 4 hoparlor 4 tweeter koyuyorlar bide ayriyetten arka bagaj ustunede 2 tane koyuyorlar. Harika birşey. Corolla nin amerikan versiyonunde kesin vardir bu uygulamaMesaj Birleştirildi: Nisan 21, 2016, 09:01:33Arka hoparlorleriniz yuvarlik mi oval mi? Fabrika cikisli olani yaniMesaj Birleştirildi: Nisan 21, 2016, 09:03:06Hocam teyp ayarlarindan tizleri 5 e alın ve orijinal bi cd takip oyle deneyin. Cunku araci alirken plazada 6 haporlorluyu test ettim gerçekten fark var
Yuvarlak hocam. 16 cm. Fabrika çıkışı arkada hoparlör yoktu. Sadece boş bir plastik parça vardı. Hoparlörü taktırdığım yer, güzelce uygulama yaptı. Sonuç eskisinden bin kat iyi.
Hoparlor degistirmek garantiden cikarir mi acaba
Sanmıyorum. Farkına bile varmazlar. Neyi çıkaracaklar, dandik ses sistemini mi?Yalnız eski hoparlör bildiğin saman kağıdı. A4 kağıdını koysalar daha iyi ses çıkarır eminim.
Genç adama o kolonları yetmesi imkansız Eski bir tesisat delisi olarak (eski kafa) bir sistem önereyim ucuz yollu.Önlere jbl 508c kompenant takımı,arkalara sony xplod 13 cm 3 yollu hoparlör,amfi olarak harward hr680 4 kanal,ana üniteyi hiç değiştirme mevcut teyp kaldırır.maliyet çok olsa 200+85+300 +150 işçilik : 735 TLEn son corolla hb de bu tesisatım vardı yanında da 30 cm jvc solo bass.Arkada oturan nefes almak için camı açıyordu hey gidi gençlik