Bu biraz elma ile armut kıyaslamasına benzemiş. Corolla tamam sürüşü zevklidir parçası ucuzdur ama bahsettiğiniz civic öyle yabana atılacak bir araç değil hele ki otomatik vites ise.
Civic konusunda tek katıldığım nokta ön direklerin çok yayvan olması sebebiyle özellikle sola dönüşlerde çok sıkıntı yaşatıyor.
eyvallah Civic motor-serilik-şanzıman - son sürat anlamında gerçekten çok iyi...Donanım olarakta doyurucu...Ama nedense bi türlü ısınamadım araca...
Yol bilgisayarı felaket;sadece ortalama yakıt tüketimini gösteriyor....
2006 mitsubishi colt aracımda bile ortalama hızı-anlık yakıt tüketimini-menzili ve ortalama yakıt tüketimini görebiliyordum...
Ayrıca kaportayla ilgili bazı zayırflıklar-yer yer paslanmalar gördüm ki 2000 model aracımda bile paslanmaya karşı koruma daha iyi..
ayrıca uzun yolda bile acayip yakıyor;uzun yolda izmir-edirne arasını araçta iki kişi olmamıza bagajın boş olmasına ve çok yüksek hızlara çıkmama(--ortalama 120-130 km--) rağmen ortalama yakıt tüketimi 7.1 litre gösterdi...
araç dolu olsa biraz da hızı yükseltsem en az 7.5 litre görecekti...
bence ş.dışı için yüksek değerler...zaten Ş.içinde 10-11 litre arası geziyor tüketim...
Bakalım bi süre daha corollayla devam...muhtemelen toyotadan başka markaya kolay kolay adapte olamayacağız...