0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Günaydın arkadaşlar. 2013 model advance corolla aldım 2. El. Araçtan memnunum çok şükür. Sadece kapı gergi kollarından düşünüyorum açıp kapanınca ses geliyor. Çok aşırı değil ama duyuyorum. Hemen hemen hepsi de var. Garantisi devam ediyor (garanti extra değil). Serviste bu konuda garanti üzerinden işlem yaptırabilirmiyim? Yoksa sadece gres yağımı sürdüreyim. Bundan önce de corollam vardı 2011 model onda da böyle bişeyle karşılaşmıştım garantisi de vardı o sıra ama gres yağı sürdürmüştüm.Not: touch bilgi ekranın da geçişler de biraz takılmalar mevcut bu konuda işlem yaptıran arkadaşlar da bilgi verirse çok memnun olurum
bence WD-40 ile çözülebilecek bir sorun, servisin de yapacağı o sonuçta
Wd40 yağlama yapmaz. Yuzeyi pastan kirden sudan ve tozdan arındırır. Wd40 kullandıktan 3-5 gün sonra üzerinden sprey gres yağları ile geçerseniz cıncık gibi olur kapılar.
Bununla ilgili bülten var, garantiden değiştiriyorlar.
Merhaba belki faydası olur diye yazıyorum 2015 leon aracımızın tırtırlı asfaltta sağ kapı tarafından tıkırtı sesi geliyordu uzun araştırmalar sonucu güneşlik aydınlatmasının çerçevesini bastırdığımızda ses kesildi, sizlerin aracında ses yapan şey de bu olabilir.
Aynı durum benim de Yaris te başıma geldi. Güneşliği komple değiştirdiler.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi