Gönderen Konu: YARİS HARARET GÖSTERGESİ SORUNU  (Okunma sayısı 1885 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
YARİS HARARET GÖSTERGESİ SORUNU
« : Nisan 18, 2016, 23:27:12 »
Arkadaşlar meraba gerçekten çok karısık bi durumdayım 2006 model 1.3 sol yarisim var lpg tankını baya bi zorlayarak gaz alımı yaptım kaç litre alabilir diye ondan sonra yola cıktıgımda 1 dk içerisinde hararet göstergesi yanıp sönmeye ve araç teklemeye başladı ışık yanarken ama araç hararet yapmıyor enteresan olan da bu tabi bi çok yere gösterdim anlamadılar servise getirdim fan müşürü arızası dediler  değiştirdiler aldım arabayı gene yolda kaldım sonra tekrar götürdüm bugün arayıp aracın bi arızası oldugunu ama cihazın arıza cihazının arızayı görmediğini söylediler günlerdir ugraıyorlar aracım daha da kötü olucak ben lpg ile kesin alakası var diye düşünüyorum siz ne dersiniz?

Toyota Club Türkiye

YARİS HARARET GÖSTERGESİ SORUNU
« : Nisan 18, 2016, 23:27:12 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 102201
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 317 kere teşekkür edildi
Ynt: YARİS HARARET GÖSTERGESİ SORUNU
« Yanıtla #1 : Nisan 23, 2016, 09:59:57 »
servisten herhangi bir cevap geldi mi.
 benzinle kullandığınızda aynı sorun oluyor mu? gaz basıncında bi sıkıntı var sanki, çok zorlayıp şamadırayı bozdunuz, gaz eksik veya fazla gidiyor bu da motorda bişeyleri tetikliyor, birde devir daim değiştimi hiç 10 yıl olmuş malum devir daim de bozulmuş olabilir.
yaris fun multidriveS 2013  beyaz lpg-brc + cruise control + speed limiter + android multimedya + geri görüş + ....

Güya kibar olabilmek icin Giresun u Kiresun yapanlar var.