0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
keşke bu konuda yardımcı olabilsem fakat bilgim yok fakat sizin gelişmelerinizi anlık olarak takip edeceğim siz de en ufak ayrıntısına kadar belirtirseniz işlemler için ne kadar ücret ödediniz belirtirseniz çok sevinirim bende yaptırmaya niyetim var bir de garanti dışı oluyor mu onu kesin öğrenmek gerek çok güzel çalışma fakat bu değişim sonrası göstergenin sağlıklı çalışacağından emin değilim şüphem var.konuyu tarayıcımın yer imlerine ekedim
gösterge için henüz ücret ödemedim sorun çözülürse 650 tl ödeme yapacağım (tanıdık vasıtası ile aldım)bende garanti dışı kalacağı konusunda süpheliyim (garanti bitiminde takabilirim 12 ay kaldı)çalışmasında sıkıntı yok
Sesli dusunuyorum,Muhtemelen aracınız manuel şanzıman,Gösterge MMT ye ait.Arıza tespit cihazına baglanmadan kesin birşey soylemek imkansız.
garantiniz bitmesine 12 ay mı kaldı 2015 model değil mi benim de 2015 model ve garantisi 5 yıl sanırım yapamayacagım
Bide sökülen araç dizel. Bence takmayın derim çünkü devir saati de geride kalacak
Neden böyle bir değişim yaptın? Mevcut göstergenin neyi vardı? Eğer keyfi değiştirdiysen yazık ettin arabaya.
henüz değiştirip değiştirmeme konusunda kararsızım , zaten eskisini tekrar taktım bizimkisi macara