0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nerede yaptıracaksınız?İstanbulda ART CAR var enfes işler çıkarıyorlar. görüşmenizi tavsiye ederim
Yakarak anlayabilirsiniz dermişim Sahtesini anlayabilir misiniz? Anlayamazsınız diye düşünüyorum. 10 liralık suni deriyle kapladım.Çok hoş duruyor. Siz marka sorun işçiliği sorun gerekirse siz sipariş edip diktirin.
yakarak belli oluyor muş suni deri hemen erir miş ama gerçek deri dayanırmış . ben suni deri istemiyorum herşey orjinali ve hakikisi olsun istiyorum teşekkürler hangi marka diktiklerini sorarım ama yine de siz bana nasıl anlaşılacağına dair başka yöntem söylerseniz iyi olur
Evet deri olup olmadığı yakarak belli oluyor. Benim gibi cüzdanınızda deneyebilirsiniz. Gençken yaptım pişman oldum belirteyim. Tamam hemen erimiyor ama yinede deforme oluyor. Hangi akla hizmet yaptım şuan aklım almıyor.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nasil anlarim peki
Sen boşver Art Car mert car. Gel İstanbula Yenisahra'ya, benim deri kaplattığım yere git Hikmet 5 saatte direksiyonunu deri kaplasın. Hakiki deri, 200 TL. Fıstık gibi olur direksiyonun. Bir önce ki arabamı da o kaplamıştı bu Corolla'yı da o kapladı. Referans sağlam yerden yani. Hatta yanında bile beklemene gerek yok, git 5 saat gez toz rahat rahat. Hikmet bu işin uzmanıdır. İstersen koltukları bile deri kaplar.
İlave deri den çok. Asıl önemli olanın Kaplamanın direksiyon üzerindeki kanallardan ötürü kanal şeklinde çökme yapıp yapmayacağı sanırsam.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nasıl yani ?
Deri dreksiyon yaptıracağım bu hafta çarşamba günü hakiki deri 170 bir de çakma mı ne dedi o da 130 lira dedi şimdi ben nasıl anlarım hakiki veya çakma olduğunu ?