0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Elinize sağlık.Gemi gibi arabayı yapması biraz zor olmuştur. Polisaj makinası büyük rahatlık, tavsiye ederim gerçekten.Bu arada sağ ön kapıyı servis mi boyadı ?
Teşekkürler. Evet zor oldu. Aslında tamponlara falan hiç giremedim daha. İç tarafa, kotuklara falan gücüm yetmedi artık. Yoksa kafamda detaylı temizlikte vardı. Artık başka sefere. Evet malesef servis boyadı. Hem 2 defa boyadılar beceremeyip ama sonuç bu. Bazen sırf bu yüzden satmak istiyorum gül gibi aracımı. Neymiş 'sedefli boya renk tutmuyormuş'
Siz de benim gibisiniz o zaman. Ben de bir anlık hevesle girişiyorum, 2-3 saat geçince heves kalmıyor, eziyete dönüşmeye başlıyor. Yeriniz müsait anladığım kadarıyla, canınız sıkıldıkça araçla uğraşırsınız.İnci beyazını servis bile beceremiyorsa diyecek bir şey yok. Forumda inci beyazı aracını boyatan üyeler var, hiç bu denli ton farkı yok.
hocam eline sağlık. şimdi art arda sorularıma hazırlıklı ol 1-çinden kil aldım 1 aya ancak gelir. benim aracı ne kadar yıkasam yıkayayım elime pütürler geliyor galiba ince zift olsa gerek bunları kil ile nasıl çıkarırız ve kil nasıl kullanılır?2.sorunun cevabını gördüm. meaguiarsmış.bana pahalı gelir ben sonax alayım bari
Bendede aynı araç aynı renk var marşpiyer boyandı outokind de komple hiç ton farkı yok