0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Akşam eve geldim, henüz arkama yaslanıp oturamamışken bir ses duydum dışarı çıktım. Baktım bizim iki kediden birinin sesi aşağıdan geliyor. Aşağıya indim kediyi ararken arabanın ön camının darmadağın olduğunu gördüm. Terasa çıkıp ordan arabanın üstüne düşmüş sanırım. Önce kediyi aradım tabi ki bir saat neredeyse. Sonunda buldum. Biraz korkmuş, herhangi bir sakatlığı yok. Maddi durumum çok rahat olduğundan değil ama Ön camı bedavaya verseler kediyi sağ salim bulduğuma sevindiğim kadar sevinmezdim; cana geleceğine mala gelsin.Şimdi sıra geldi arabayı yeniden kullanılabilir hale getirmeye... İnternette biraz baktım fiyat bilgisi bulamadım. Yakın zamanda ön cam değiştiren varsa fiyatını merak ediyorum. Çok önemli bir mevzu değil ama bilgilerini esirgemeyerek cevap yazmaya zahmet edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Kendi açtığım konuyu cevaplayayım başka merak eden olursa bilgi olsun. Kasko olmadığı için ve orjinal cam 2000₺'yi aşacağı için yan sanayi camlara baktım. Bir çok firmadan 300-340₺ arası fiyatlar aldım, tanıdık aracalığı ile KDV dahil 280₺'ye anlaşarak Olimpia marka cam taktırdım. Camın en alt bölümünde (silecekler hizasında) görüntü kırılması var. Yan sanayi cam taktırmadan önce bir daha düşünün derim.
yeni konu açmak istemedim.aracımın ön camı aldığımda çatlaktı , nerdeyse boydan boya. artık değiştirmek şart oldu.kaskom yok, zaten önceden kırılmış. bir camcıya sordum olimpia cam için 500 TL fiyat verdi.burada birde uğurlu cam bayisi varmış yeni öğrendim, henüz fiyat almadım.hangi camı önerirsiniz?(çorum servise telefonla fiyat sordum 2000 TL dediler O yüzden yan sanayi taktıracağım mecburen. )
cam ısıtmalı mı acaba?herhangi bir düğme falan da yok içerde. bugün gittiğim camcı da ısıtmalıdır falan dedi.