0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba abilerim 100km lik yola cikmak uzere e12ye bindik lakin arac calismiyordu mars motorundan cok kisik sesle disli sesi geliyor ama cok kisik elektirikci cagirdik yok boyle bisey adam akunun durumunun iyi olduguna cihazla degil iki kabloyu birbirine vurdurunca cikan kivilcimla soyledi bakti bakti dukkana cekmemiz lazim dedi vurdurucaz abi dedi babama o an mudahale ettim enjeksiyonlu motorp vurdurulmaz dedim vvti motor vurdurulmaz dedim babam bisey olmaz bisey olma dedi bende ne yaparsiniz yapin dedim vurdurdular calisti suan elektirikcideyiz ordaki usta mars dinomosu bozulmus sokulcek dedi sokuyolar sorun gercekten oradamidir vvti motorlu arabayi vurduran ustaya guvenmem ben sinirlendim biraz mobilden yaziyorum yazim hatalarim icin kusuruma bakmayin abilerim tesekurler
Sebebini bilmem ama sadece vvti degil enjeksiyonlu olan hicbi araba vurdurulmaz diye duydum ben herkesten
Mars dinomosunun komurleri bitmis usta ilk defa sokuldugunu bu kadar uzun sure gittigine sasirdi biraz bende toyotaya bi kez daha helal olsun dedim 206bin km ve 14 yil
Kömür mü değişti sadece, ne kadar fiyat çıktı?
Yok hocam sadece kömürler değil dinomonun içindeki dişli aksamda değişti toplam 470lira maliyeti oldu
Hey maşallah, güzel para.Diğer markalardaki fiyatları bilmiyorum ama arıza yapmıyor yapmıyor ama yaptığı zaman incir ağacı dikiyor.Geçmiş olsun.
Otomatik araba vurdurulmaz tamamda enjeksiyonluyu ilk kez senden duydum. akünün voltaj ölçümü yapıldımı?
Netten baktım sıfır marş motoru muhtemel yan sanayi 300 400 arası. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Manuel araçlar vurdurularak çalıştırılabilir, ancak son çare olarak düşünülmeli.