Gönderen Konu: kampanya  (Okunma sayısı 2817 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
Ynt: kampanya
« Yanıtla #20 : Nisan 17, 2016, 08:13:48 »
Arkadaşlar doğru söylemiş bu şekilde 2. eli de kötü etkiliyorlar. Kardeşim hadi yıl sonu olsa anlarım, hadi kampanya yapıyorsun 0 faizli kredi vs. gibi birşey yap. 3000-5000 ne diye indiriyorsun? Bunun yüzünden arabayı satamadım. Toyota önce marka değerini korusun bence..
İşin abest tarafı tamam 2016 model fiyatını düşürdün. Olmadıgı halde neden 2015 için 50 bin diye sitede belirtiyorsun. Adam benli ikinci el 2015 model arabadını satacak. 2016 52 ise 2015 temiz az km li 49 50 ye alıcı bulur. Ama sen sitede olmadıgı halde 50 bin yazarsan bu seferde ilanı gören sıfırı zaten 50  sana 45 vereyim der.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 17, 2016, 08:13:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '16
  • 23 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Nisan 17, 2016, 14:48:24 »
Hocam fiyatlardan zaten pazarlikla iniliyordu. Simdide kampanya var deyip yakin fiyata birakirlar. Yani zaten bu fiyatlaraydi.

Mesaj Birleştirildi: Nisan 17, 2016, 14:49:42
Haa beterin beteri var. Opelin fiyat politikasina bakin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Nisan 17, 2016, 15:37:44 »
Hocam fiyatlardan zaten pazarlikla iniliyordu. Simdide kampanya var deyip yakin fiyata birakirlar. Yani zaten bu fiyatlaraydi.

Mesaj Birleştirildi: Nisan 17, 2016, 14:49:42
Haa beterin beteri var. Opelin fiyat politikasina bakin.
Hocam sıfır da desiğiniz gibi pazarlıkla bu fiyatlara inilebiliyor belli durumlarda ama bu şekil kampanya olunca ikinci el piyasası ölüyor çünkü sufıra yakın ikinci el alacak kişi bu fiyatı baz alarak 2. Ele teklif veriyor. Opel demişsiniz ama ben geçen temmuzda mtv trafik sigortası plaka satış masrafları dahil 49400 e aldıgımız 1.6  opeli geçen hafta 50.000 sattık. Geçen Temmuz 1.33 Corollayı 54 e alan şimdi nasıl aldıgı fiyata satacak asıl mesele o.

"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 32 kere teşekkür etti
  • 201 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Nisan 17, 2016, 16:28:50 »
İkinci elden zarar etmeyi kimse istemez.Heleki tam arabasını satma arefesinde böyle bir şeyle karşılaşmayı.

Ama kimsede ikinci elin gereksiz derecede şiştiğini fiyatların mantık sınırını zorladığınıda inkar edemez. Piyasa bu kadar gereksiz şişmişken nasıl olacakta arabalar makul fiyata dönecek?

Kimse kusuruma bakmasın ama ikinci el piyasasını adam etmek için devletin yerinde olsam vergilerle oynama yaparım.Halkımız ikinci eli alım satımdan çıkardı resmen yatırım aracına çevirdi.Sonrada fiyatlar malum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 7000
  • 18 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Nisan 17, 2016, 20:46:46 »
arkadaşlar 9 ay önce falan t27 kasa elegant extra avensisimi 70 bine aldım aldığım gün sahibinden ilanlarında 70000 den aşağı ilan yoktu bu gerçekten şaka gibi 0 km si 70.000 e pazarlıkla bayiiden alınan aracı 10.000 km de 74 75 bine ilana koymuş kimse k.bkmasın ama araba yatırım aracı değildir 0 km aldın kullandın değeri düşecektir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Nisan 17, 2016, 21:09:18 »
İkinci elden zarar etmeyi kimse istemez.Heleki tam arabasını satma arefesinde böyle bir şeyle karşılaşmayı.

Ama kimsede ikinci elin gereksiz derecede şiştiğini fiyatların mantık sınırını zorladığınıda inkar edemez. Piyasa bu kadar gereksiz şişmişken nasıl olacakta arabalar makul fiyata dönecek?

Kimse kusuruma bakmasın ama ikinci el piyasasını adam etmek için devletin yerinde olsam vergilerle oynama yaparım.Halkımız ikinci eli alım satımdan çıkardı resmen yatırım aracına çevirdi.Sonrada fiyatlar malum.
Doğru döylüyorsunuz. Ben de araba almak istediğim vakit liste fiyatı indirimli 51.600 dü. İkinci eli ise sıfırdan yüksek isteyenler dahi vardı. Benim mantığıma görede sıfır gibi ikinci eller 1 yaşa kadar 10.000 km civarı min 3 tl ucuz olması gerekiyordu. Bende gidip sıfırını 49400 e almıştım herşey dahil. Tabi birde araba alınacak vakit iyi seçilmesi gerekiyor. İndirim dönemleri değerlendirilmeli. Başka il dahil olmak üzere çok fazla bayiden fiyat alınması gerekiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 7000
  • 18 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Nisan 17, 2016, 22:49:37 »
Bana göre aracı bayyiden aldın marşa bastın 5 bin gitti o araçta artık 2. eldir ben olsam diyelim bi araba daha yeni 1000 km de 70 bin 73 e kendim bayiiden almayı tercih ederim kesinlikle