0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende dün baktım 1.6 corolla touch ile active aynı fiyattı.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2015 Kasım ayında 54250 ye aldığım 1.33 life corollanin 2016 fiyatı 53900 olmuş.2015 fiyatı ise 50600.Böyle dengesiz fiyat politikası yürüten Toyota yetkililerine saygılarımı sunuyorum.Gönderdikleri çok değerli hediyeler linkte mevcut.Reziller.https://imageshack.us/i/pmBldyU5j
Aytaç Bey aldığım ilk arabaydı.Acele ettim ,büyük bir hevesle aldım.Bu tur işlerden çok anlamam bir anda aliverdim arabayi pek plan,araştırma yapmadim ama bu denli fark olacağını tahmin etmiyordum.Kismet.Gonderdikleri sözde hediyeler Toyota gibi büyük bir kuruma hiç yakismamis.
3000 daha inmiş.2016 model 50.900
Bana mı yazdınız? Bu forumda neler gördüm söyleyeyim isterseniz.. Toyota ile Volvoları Mercedesleri kıyaslayanlar mı, 1.33 ile E200 Kompressörü rampada geçenler mi dersiniz. Kimseden akıl almaya da ihtiyacım yok açıkçası. Şöyle izah edeyim, Karadeniz'in yolları herkesçe malum. Burada bir çok kişinin yürüyemeyeceği kadar bozuk yollarda araba kullandım. Ezbere şoförlük dersi verenlerden değilim. Geçen yıl arabayı alırken bütçem kısıtlıydı. Şimdi satıp farklı model bir araç düşünürken bu uygulama tabii ki de yanlış. Farklı model derken 1.6 Corolla değil bu arada. Uzun uzadıya tartışmaya gerek yok, bu fiyat politikası yanlış bana kalırsa, iyi forumlar.
Yoo size değildi, genel olaraktı. Sıfırının 50bin tl olması bile yanlış. Fiyat politikası konusunda haklısınız.