0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar, benim araç bir iki gündür arada sırada birinci vitese zor geçiyor, debriyajın dibine kadar basmama rağmen, diğer viteslerde sorun yok, üstelik iki hafta önce 40 bin bakımdan yeni çıktı. Sizce sorun neden olabilir?iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ben senkromencten supheleniyorum. Zorlu geciyor derken bana detayli anlatabilirmisiniz. Garclayarakmi oluyor yoksa vurarakmi geciyor. Yoksa girmiyormu kol yerineLG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Genelde kalkışta oluyor, garclayarak bir kere oldu, yani elle bayagi kuvvetli zorlamayla geçiyor, dediğim gibi sürekli karşılaşmiyorum, son zamanlarda arada oluyor.SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gecmediginde şöyle bir deneyebilirmisiniz.Vitesi taktiniz gecmiyor. Zorlamayin. Bosa alin. Ayaginizi debyrajdan cekip tekrar basip 1e atmayi deneyin. Ve sonucu yazinLG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 e direkt geçmiyorsa önce 2 ye alın sonra 1 e alın. Tüm Doblolarda böyle mesela
Benim sattığım auriste de 1. ve geri viteslere zor geçerdi bazen. Geçmediğinde zorlamayın. Boşa atıp sonra ikinci vitese attıktan sonra bire veya geriye tekrar atın kolayca geçer. Bir sorun değil çoğu toyotada var bu kekoluk.
Evren hocam, sana ilk mesajda demiştim değil mi Yalnız değilsin bu alemde, çünkü TOYOTA adamı yolda yalnız bırakmaz
Valla arkadaşlar ne diyeyim öncelikle cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim, bu açtığım konu sorun mudur değil midir sizler benden daha iyi bilirsiniz, ancak ben yine de aracımdan memnunum, belki ilk göz ağrım olduğundan belki de sizlere göre daha acemi olduğumdan, neticede 7 aylık şoförüm ve Toyota arabaları seviyorum, kısmet olursa bir kaç sene sonra otomatik Corolla alma planım bile var, tabi o zamana kadar görüşlerim değişmez veya Toyota ile çok ciddi bir sorun yaşamaz isem.iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi