0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
uzun yolda lastik yarıldıysa, Allah göstermesin zaten durum vahim demektir, olcular ve şöföre hiç bir şey olmasa dahi lastik yarılan araç lastiği değişse bile gidemez, o yuzden uzun yolda stepne olayı rafa kalkıyor. diğer taraftan,lastik yarılmışve hiç hasar alınmamış ise; artık teknoloji ve ustaya-servise ulaşım daha kolay. bir telefonla eş-dost-akraba aranır yedek lastik istenir, servis-yol yardım aranır yardım ulaşır. her iki şekilde de stepne bi işe yaramaz.artık bazı üreticiler stepne sunmuyor yada para ile veriyor bence! gerek yok
aynı konuyu daha önce de yazmıştık. sizde aynı cevabı vermiştiniz. bakış açısı elbette 90 ve üzeri giden bi aracın lastik yarmasını hayal ediyorum, durum nasıl olur acaba ? en iyi ihtimal araç yoldan sapmaz ve jant sürter. bu esnada akis kırılabilir. kampana-disk yamulabilir, aşırı ısınmadan dolayı kaynayabilir. yani stepnemiz olsa bile bi işe yaramazdan kastım bu idi.
Konuyu buraya tekrar açmamın sebebi öncekini yanlışlıkla corolla bòlümüne açmışım. Taşıma yapamadığım için tekrar açtım. Önerileriniz için sağolun